site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Amaç Kaliteli Hizmet

Amaç Kaliteli Hizmet
22.05.2015
A+
A-

TJ3A9232

Mustafa Tamer Stratejik Araştırmalar Vakfı tarafından Selçuk Belediyesi Zabıta Birimi’ne mevzuata yönelik bir seminer verildi. Merkez Valisi Dr. Mustafa Tamer tarafından verilen eğitimde zabıta mevzuatı, belediye kanunu, imar kanunu, tebligatlarla ilgili iş yeri ve çalışma ruhsatı, kabahatler kanunu, para cezaları gibi konular ele alındı.

Medeniyetler kentinde klasik belediyecilikle hizmet yapılmaz

Eğitim Seminerinde konuşan Dr. Mustafa Tamer; “Klasik yöntemlerle medeniyetlerin beşiği olan bir kentte zabıtalık yapamazsınız. Sizlerin her türlü davranış ve yaptırımlarınız siyasi temsile yani başkana mal edileceği için oldukça dikkatli olmalısınız” dedi.

Seminere katılan Selçuk Belediye Başkan yardımcısı Atilla Aksoy ise “Amacımız halkımıza daha kaliteli hizmet verebilmek. Bu amaçla düzenlediğimiz seminerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Başkanımızın talimatıyla düzenlenecek olan seminerlerin ikincisiyle de UNESCO sürecinde olan ilçemizin her alanda kendini yenilemesi gerekiyor. Bizler de belediye olarak üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Birimlerimizin Merkez Valisi Dr. Mustafa Tamer tarafından verilecek seminerlerin ikinci kısmında ise “Davranış Seminerleri” eğitimi verilecek” dedi.

Atilla_Aksoy

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.