site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Altınordulu Atakan’ın talibi çok!

TFF 1’inci Lig’de yetiştirici kimliğiyle tanınan Altınordu’da forma giyen Hüseyin Atakan Üner’in Süper Lig ve Avrupa kulüpleri tarafından takip edildiği iddia edildi.

Altınordulu Atakan’ın talibi çok!
14.05.2020
A+
A-

İzmir ekinde ikinci sezonunu geçiren 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu Galatasaray ve Medipol Başakşehir scout ekiplerinin sezon boyunca izlediği belirtildi. Kırmızı-lacivertli formayla bu sezon 1’inci Lig’de 26 maçta 3 gol, 6 asistlik performansıyla dikkat çeken Atakan ile yurtdışından Fransa ekibi Monaco ve Almanya takımları Mainz ile Freiburg’un da ilgilendiği ileri sürüldü. Altınordu, cazip teklif gelmesi halinde genç futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor.

Atakan, Altınordu’ya geçen sezon Denizlispor’dan transfer olmuştu. Bünyesinden ülkemizi Avrupa’da temsil eden A Milli Takım’ın yıldızları Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü’nün yanı sıra Berke Özer ile Barış Alıcı’yı çıkaran İzmir temsilcisinde bu sezon şans bulan 17 yaşındaki Ravil Tagir de dev kulüplerin radarına girmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.