site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Altınel: Hodri Meydanmış Olur Başkanım

Altınel: Hodri Meydanmış Olur Başkanım
14.11.2013
A+
A-

benveo

“Şimdi yazan, çizen köşe yazarlarına, gazete sahiplerine söylüyorum. Hatta oturduğu yerden atıp tutan kamu görevlilerine söylüyorum. Hodri meydan. Seçim var. Saha burada, ben buradayım. Meclis üyesi adayı olun. Belediye başkanı adayı olun. Öyle öne bir gazete koyup arkadan ateş ederek değil.”
**
Yukarıda ki sözler Bay Başkanın, Selçuk Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında sarf ettiği sözlerdir.

Sizin deyiminizle “yazan, çizen köşe yazarı” mıyım,
Evet
*
Gazete sahibi miyim?
Hayır, Yerel bir internet haber sitesi sahibiyim
*
Sahi Başkan siz hiç bu söylediklerinizi geriye dönüp okuyor musunuz?
Ben neler söylemişim dediğiniz oldu mu hiç Başkan.
Sanmıyorum
Bize söylüyorsunuz ama asıl halkın zekasını hafife alan, hatta alay eden sizsiniz Bay Başkan..
*
Sizi görevinizle ilgili ne zaman eleştirsek konuyu getirip, Cumhuriyet’in tehlikede olduğuna, Atatürk’e, Andımızın yasaklanmasına, Bayramlarımızın içinin boşaltılmasına bağlıyorsunuz. Hatta elinize bayrak alıp sokaklara dökülüyorsunuz.
*
Bu endişelerinizde haklısınız. Bu kaygıyı hepimiz iliklerimize kadar hissediyor ve yaşıyoruz.
Bu sorunlarla uğraşacaksanız bunun yeri Selçuk Belediye Başkanlığı değil. Türkiye Büyük Millet Meclisi.
*
Üç dönemdir sorunların biriktiği Selçuk İlçesi Belediye Başkanlığını bırakın ve vermek istediğiniz mücadele için Milletvekilliğine soyunun.
Gerçek CHP’lilerin “YETER ÜLGÜR” çığlıklarına da kulak verin artık.
*
Belki çok iyi bir milletvekili olabilirsiniz, bilemiyorum ama emin olduğum bir şey var.
Çok kötü bir Belediye Başkanısınız.
Çevrenizde ki sizden nemalanan şakşakçıların sizin yanınızda olmasına aldanmayın sakın.
Belediye Başkanlığından ayrılın ertesi günü bu gün yanınızda bulunanlardan bir kişiyi bile çevrenizde göremezsiniz.
*
Yaptığınız savunmalar da inanın çok komik.
**
“Eski meclis üyemize elektrik vermişiz. Arkasındayım sonuna kadar. Birincisi kendisi bizim kiracımız. İkincisi bizden başka elektrik alabileceği yer yok. Çünkü oraya enerji taşıyan hatları bizim makinelerimiz koparmış. Malzeme bekliyoruz.”
Bir o mu sizin kiracınız?
*
Üç aydır malzeme bekliyorsunuz.
Evimdeki TV’nin 3D gözlüğü kırıldı, İnternetten sipariş verdim Kore’den 3 haftada geldi. Siz 3 aydır bir parça getiremiyorsunuz. Gezegenler arası bir sipariş mi verdiniz ki 3 aydır gelemedi. Ayrıca parça gelmiyorsa ve de çok önemliyse bu iş için bir kişi görevlendirilir ve gönderilip aldırılır.
Bu kadar basit.
İşleri aksamasın diye elektrik verirseniz bunun bedelini alacaksınız, Almazsanız suç işlersiniz
Size ait bir Villa konusunda yapılan suçlamayı geyik muhabbetine çevirip vatandaşla alay ediyorsunuz. Villa veya bahçeli ev ne fark eder, size yapılan suçlama; Sizin tarafınızdan konulan yasak ve kuralların diğer “villa sayılmayan” bahçeli evlere uygulanırken size uygulanmaması.
**
“yerel bir basın organında çıkan habere bakıyorum.(Başkan krallığını ilan etti) diyor. Şimdi bu belediye başkanı traktöre biner tarlaya gider. Babası 78 yaşında, köyde iki oda bir mutfak bir evde yaşar. Kardeşi sabah 4’te kalkar, süt toplamaya çıkar. Yengesi dükkânda yumurta satar.”
*
Bu anlattığınız sizseniz Yılın büyük bir bölümünü yurt dışı gezi ve fuarlarla geçiren Selçuk Belediye Başkanı KİM?
*
Yıllardır gitmediğiniz ülke kalmadı. Bu ülkelerin cadde ve sokaklarını hiç mi dolaşmadığınız?
Gördüklerinizi Selçuk Cadde ve sokaklarıyla karşılaştırdınız mı?
Siz, size yöneltilen hiç bir soruyu yanıtlamayın, demogoji yaparak bizlere saldırıp Hodri Meydan çekin.
Ayrıca yeri gelmişken söyleyeyim.
Siz köşe yazarı olarak bana hodri meydan çekemezsiniz. Ben karşılıksız kendi gücümle kurup işlettiğim haber sitesinde ve bir yerel gazetede halkın ve Selçuk’un sorunlarını dile getirip yetkililerden halk adına sorunları çözmeleri için mücadele veriyorum.
Sizse halka vaatler de bulunarak geldiğiniz Selçuk ve Selçukluya hizmet makamında bulunuyor ve bu hizmetinizin karşılığını maddi olarak alıyorsunuz.
*
Üç dönemlik yönetiminizde Leylekler ve çevrenizdeki mutlu azınlık hariç kimse sizden bir hizmet alamadı.
Sokak ve caddeler işgal altında.
Selçuk’un çığ gibi büyümüş Oto Park gibi bir sorunu var.
Selçuk’ta buluna kapalı pazar alışveriş yerini yıktınız halen yenisi yapılmadı,
Yeni yapılan garaj tarafınızdan yıkıldı ama yenisi yapılmadı.
Köylere bile Mobese kameraları konmuşken Selçuk’ta bir mobese kamera dahi konmadı.
Daha sayayım mı Bay Başkan.
Yeter artık Sayın H. Vefa Ülgür. CHP her geçen gün kan kaybediyor. Siz ben aday değilim dediniz ve size inanan Birçok kişi CHP’den Aday Adayı oldu. Üstelik bu kişiler sizinle dava arkadaşı olan omuz omuza çalıştığınız değerli kişiler. En azından onların ve Selçuk’un önünü tıkamayın. Eğer inat ederseniz bu Selçukluya çok pahalıya mal olabilir.
 
DİP NOT: Şimdi ben size HODRİ MEYDAN diyorum,
Biliniz ki eğer CHP’nin adayı yine siz olursanız tüm CHP aşkımı rafa kaldırıp sizin haricinizde bu işi en iyi yapabilecek kişiye oyumu vermekten çekinmeyeceğim, üstelik partisi ne olursa olsun. Azımsanmayacak bir CHP li topluluğu da böyle düşünüyor bilesin.
ABDULLAH ALTINEL

YORUMLAR
  1. gerçek selçuklu dedi ki:

    abdullah abi sana canı gönülden katılıyorum vefa başkan yıllarca dönemlerce içimizdeki atatürk ve cumhuriyet aşkını kullanarak başkan oldu altını doldurdu ama artık YETERRR her ne olursa olsun aday olduğu takdirde belediye seçimlerinde selçuk’a fayda sağlayan birine oyumu kullanıp herkesi bu yönde yönlendircem artık hizmet ve iş alanları istiyoruzz

  2. Selçuklu dedi ki:

    Bu yazıyı kendim yazsaydım ancak bu kadar anlatabilirdim düşüncelerimi Abdullah Altınel abimizin dediği gibi Sayın Hüseyin Vefa Ülgür elini bu seçimden çekmezse kendi partim olan CHP ye sadece Selçuk Belediye Başkanlığı seçiminde oy vermeyeceğim geçen seçimde olduğu gibi.CHP li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Aziz Kocaoğluna Selçuktan çıkan oyla Vefa Ülgürün aldığı oyun arasındaki uçurum herşeyi anlatmaya yeterde artar bile.

  3. Anonim dedi ki:

    Aynen üstat Güzel dile getirmişsiniz.Abdullah bey yanındayız.

  4. selcuklu dedi ki:

    yazılanlara bende katılıyorum ben chp liyim tamam artık baskaların önüne acın oylarımızı yine partimize verelim selamlar

  5. Erdoğan Arna dedi ki:

    Başkan’larda iktidar hırsı medyaya saldırmak meydan okumak tehdit etmek kabısında kul etmek yaşadığımız iktidarda bunları yaşıyoruz fakat CHP Selçuk ilçe Bel Başkanı böyle bir yönetim gösteremez medya yazar Demokrasi var Selçuk böyle başkan hak etmiyor iletişimin bu kadar artığı bir zamanda Amaç medyaya elindeki başkanlık Güç’ü ile saldırmak Çalışanları öne çıkarmak mağduru oynamak Olmadı Gardaş

  6. Anonim dedi ki:

    Ağzınıza sağlık Abdullah bey. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Eğer CHP yerel seçimde Vefa Bey’i aday gösterirse kesinlikle oyumu CHP’ye vermeyeceğim.

  7. gerçek selçuklu dedi ki:

    sonuna kadar vefa ülgür

  8. Anonim dedi ki:

    ABDULLAH ALTINEL GİBİ. KİŞİLİĞİ VE SİYASİ DUYGULARI HAKİM OLMAYAN. KİM SAZINI ÇALARSA ONUN SAZINDA OYNAYAN BİR ADAMIN ARKASINDA YÜRÜYENLER ZATEN CUMHURİYET HALK PARTİLİ OLAMAZ. SAYIN ABDULLAH BEY. SEN KİMSİN Kİ CHP OY VERMEYECEGİM DİYE KONUŞUYORSUN. CHP YE BU SAATTEN SONRA OY VERİRİSEN ADAM DEĞİLSİN

    1. Abdullah Altınel dedi ki:

      Benim Kimliğim yazımın altında var. Yazdıklarımın da arkasındayım. Kişiliği ve onuru olan her insan gibi. Ya sen kimsin. Yazdıklarının arkasında duramayan omurgasız bir zavallı piyonsun. Site yönetimine de bir sözüm olacak. Haberim olmadan bana ait bir yazıyı yayınlamanızı sorun etmiyorum ama eğer yayınlıyorsanız kimliği belirsiz kişiler tarafından yorum bahanesiyle kişilik haklarıma saldıran ve hakaret içeren yorumlara müsaade etmemeniz gerekir. Eğer yayımlarsanız sizde o yorumun sorumluluğunu paylaşmış olursunuz.

  9. MİSAFİR dedi ki:

    ABD 2 yıl AKP de bile 3 yıl.Sayın başkan aday olursanız hırsınız yüzünden AKP kazanacak ! Siyasi vebalin hesabını nasıl verirsiniz? AKP kazanırsa mahkemelerde nefes alamayacaksınız iyi düşünün.Dost acı söyler. Bu kez dostunuzu dinleyin.Selçuk’a ve CHP ye kaybettirmeyin.!

  10. Gerçek selçuklu dedi ki:

    ilk yorumu ben yapmıştım abdullah beye destek çıkarak alttada biri aynı adı kullanarak sonuna kadar vefa diyor kesin ilkokul talebesidir ve vefa amcasının 3 dönemdir kendi bıyıklarını kesmekten başka bir değişiklik yaptığının farkında değildir

  11. anonim dedi ki:

    Sayın Abdullah bey belediyenin eksik olan hizmet tespitleriniz deki bazılarına katılıyorum.Ama şu da bir gerçek ki bunlar diğer belediyelerde de hizmetlerin tam olduğu anlamına gelmez.Türkiye de bir çok belediyede bu sorunlar vardır.Ayrıca Sayın Belediye Başkanının geçen hizmet yapmış olduğu süre içerisinde yaptığı alt yapı sorunun çözümü,çevre düzenlemeleri ilçenin doğal yapısının bozulmaması için bozuk ve çirkin kentleşmeye izin vermeden kentsel dönüşüm çalışmaları içerisinde sakin huzurlu ve güzel görünümlü bir ilçe olarak kalmasını sağlaması,köy yollarını asfaltlama ve ilçenin içindeki bir çok yolun taş döşenerek geniş ve temiz yürünebilir bir hale gelmesi ve daha bir çok hizmetlerini de görmek ve hakkını vermek lazım.Siz galiba biraz Başkan Beye sadece siyasi taraf ve kendi muhalefet cepheniz den bakmış ve eleştirmişsiniz.Bu da sizin hakkınız ama doğru yapılan hizmetleri de yazarsanız halkımız bunları da bilir sizin tarafsızlığınızı anlar işte Sayın Başkan Vefa Bey bunu anlatmak istiyor.Arkadan ateş etmeyin demekle gelin objektif olun olumlu yapılanları da yazın sitenizde ve yazılarınızda.Size ve saygılarımı sunuyorum bu ilçenin bir ferdi olarak.

  12. serkan dedi ki:

    YERELDE ÇALIŞMAYAN ZİHNİYET..GENELDE OY DA ALAMAZ..CHP Yİ ; MİLLETİN MANEVİ DEĞERLERİ ALTINDA YILLARCA SIĞINIP ÇALIŞMAYAN.HALKÇIYIM DİYEN AMA HALKI DİKKATE ALMAYANLAR BU HALE GETİRDİ ZATEN.ÇEŞMEDEN İÇME SUYUNU BİLE AKITAMADIYSANIZ 3 DÖNEMDİR NEYİN MEDENİYETİNDEN BAHSEDEBİLİRSİNİZ BU PARTİDE.

  13. Anonim dedi ki:

    ya başkan beyin bıyıklarına neden taktınız anlamadım başkan beyi bıyıklı dahamı yakışıklı buluyordunuz başkan bey her haliyle yakışıklı sen bunlara aldırma başkanım

  14. Ali dedi ki:

    Gerçekten cesurca. Kral çıplak yani. Yıllardır Selçuk’ta en tuhafıma giden şey zaten şuydu, ideoloji ile belediye başkanlığı yapmak. bu da kadroların yeteneksizliğinden kaynaklanır. sarılırlar manevi değerlere..tutunacak başka dalı yok ki. ÜLGÜR YETER….ELLERİNİ İLÇEMİZDEN ÇEK.

  15. MKÇ dedi ki:

    SENİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM BU YAZDIKLARIN İÇİN.

  16. Ömür dedi ki:

    Vefa Ülgür’ü, yaptığı yada yapmadığı(sizler için) eleştirenler; ya Selçuk a yeni geldiniz sadece eleştirmek için sallıyorsunuz ya da Selçuk yıllardır o kadar güzel yönetiliyor ki, 15 yıl önceki Selçuk’u unutmuşsunuz. Hafızalarınızı biraz kurcalayın, ilçe merkezinde yağmur yağdığı zamanlarda sokağa çıkamadığınız günleri hatırlayın. 2 Günde bir gerçekleşen ve saatlerce karanlıkta kalmanıza sebep olan elektrik kesintilerini hatırlayın. Çocuklarınızın eğitim aldığı okulların bahçe düzenlemeleri ve dış cephelerini hatırlayın. Toprak alanda toz duman içerisinde kutlanan bayramları hatırlayın. Şimdilerde çoluk cocuğunuzla misafirlerinizle keyifle zaman geçirdiğiniz İstasyon meydanındaki TCDD lojmanı ve onun bulunduğu alanı (Cafe Carpouza) hatırlayın. Pamucak sahilinde denize giremediğiniz, sahilin kirliliğinden çıplak ayakla yürüyemediğiniz günleri hatırlayın. Atatürk bulvarında şehri ortadan ikiye bölen tel çitleri hatırlayın. Tansaşın bulunduğu caddedeki o hergün kazalara sebep olan 2 aracın geçmekte zorlandığı caddeyi hatırlayın. Daha sayılacak o kadar çok şey var ki inanın buraya sığmaz. Ama zor değil sadece biraz hatırlamayı deneyin. Söylediğim gibi, Selçuk o kadar uzun zamandır kaliteli bir şehir ki, selçuk belediyesi şehrin çıtasını o kadar yükseltti ki bu yapılan büyük hizmetleri hiç biriniz hatırlamıyor ya da hatırlamak istemiyor. Yapmayın ama bunu haksızlık ediyorsunuz. Eğer hala Selçuk köy oldu diyorsanız, merak ediyorum sizin yaşamak istediğiniz şehir nasıl olmalı?

  17. Anonim dedi ki:

    Bunların istediği ilçe Bayındır gibi olmalı çocuklar okullarına eşek üzerinde gidip gelirken Selçukta haftanın 5 günü taşımalı sistem var. Duydunuzmu ben duyunca tüylerim diken diken oldu konak belediyesinin düzenlemiş olduğu spor karşılaşmasından önce saygı duruşu ve istiklal marşı okundu ve bunun için izin alınmadı diye para cezası almış konak belediyesi .Sayın altınel sen hala chp liyim ama oy vermicem diyebiliyorsan sana bravo sen ne zaman oy verdin ki şimdi vermicem diyorsun

  18. Anonim dedi ki:

    Belediyenin yapmak zorunda olduğu hizmetleri olağan üstü işler gibi anlatmanın ve sadece başkana mal etmenin ilçeye getireceği fazla bir şey yok. Bu ilçede yirmi senedir CHP sinin önde gelen kişilerinin düşünceleri ve katkıları hatta emekleriyle ortaya koyduklarının uygulanması dışında ne yapıldı?. Selçuk ta yapılan tüm hizmetlerde, geçmişe bakıp partili kişileri hatırlamanızı tavsiye ederim en azından bu kişilere saygıda kusur etmezsiniz. Belediye başkanın Selçuk için yapacağı yeni bir şey kalmamıştır. Yapacağı en akıllıca iş belediye başkan adaylığından vazgeçmek olmalıdır.

    1. Ömür dedi ki:

      O zaman lütfen bana söyleyin, yapması gereken ve yapmadıkları nelerdir?

      1. serkan dedi ki:

        ömür sen suyu nerden içiyorsun.neredeyse türkiyenin en pahalı suyu selçukta…içilse gene neyse.bide damacanaya para ver.4 kişilik bi aile aylık 140 tl damacana su parası veriyor.12 ayda 1680 tl..asgari ücretli kişiler 1 yılda 2 aylık kazançlarını sadece içmek için damacana suya veriyor.soruyorum sana sağlıklı su kaynakları bulup içilebilir su sağlamak kimin görevi?

  19. gerçek selçuklu dedi ki:

    Vefa başkanın şakşakçıları burada başkanınızı överek zaman kaybediyorsunuz biz yıllardır selçuk olarak bir adım ileri gidemedik.tek umudumuz sezon açılsında otellere oraya buraya gidelim de çalışalım iş istihdamımız yok.son seçimden önce mitinginde yalvardı yakardı bir şans daha istiyorum yarım kalan projelerim için kanal projesi pananos pamucak projesi v.s yine güvendik bir şans verdik boş çıktı AMA ARTIK YETER …Vefa aday olursa selçuk AK partinin olucaktır (onlar belediye hizmetini daha iyi yapar) O yüzden bizim gibi gerçek CHPliyseniz şakşakçılığı bırakarak Vefanın aday olmasını engelleyin

  20. kenan komutan .... dedi ki:

    aynen katılıyorum artık kan değişimine ihtiyacımız var parti olarak ve selçuk halkı olarak bu yazıyı yazan abimizi tanıomuyorum ama bunları dile getirebilmişsiniz bunu söylüyebilecek kimseyide görmüyorum bu nu artık birillerinin söylemesi gerekiodu en sonunda söylenebilmiş…

    1. Selçuklu dedi ki:

      kenan komutana katılıyorum Abdullah abimiz gibi yürekli insanların hala olması sevindirici Cumhuriyet Halk Partili ve Kemalist bir görüşte olmama rağmen yaşadığım ilçede kendi partime oy vermiyorum, daha doğrusu veremiyorum sayın başkan ve yanlarında bulunan şakşakçıları yüzünden. Çok merak ediyorum olur da Vefa başkan seçimden çekilirse etrafındaki SÖZDE Cumhuriyetçiler,CHP lilerin kaç tanesi parti adına bir şeyler yapacak ??

  21. anonim dedi ki:

    CHP li yim diye yorum yazanlar ben sizin CHP li olduğunuza inanmıyorum.Ya CHP nin muhalefet kısmından yada akp nin Başkanı yıpratmaya çalışan kısmı Sadece halkın kafasını karıştırmaya çalışıyorsunuz.Ama halk yine Vefa Başkanı seçecek.Hiç kimse boşuna uğraşmasın.:)

  22. gerçek selçuklu dedi ki:

    anonim ben gerçek selçuklu ve sağlam atatürkçü ve chpliyim biz burda gerçek düşüncelerimizi dile getiriyoruz eksikleri görüyoruz ama siz vefa diye tutturmuşsunuz Vefa seçime girerse kendisi değil partimiz(CHP) kaybedicek. Eğer zaten amacı taht koltuk sevdası değilde parti sevdasıysa sevilmediğini istenilmediğini görüp bırakması lazım.Vefa girerse kazanamayacak bu konudada herkesle iddalaşırım sadece selçuktaki aakrabalarım 300 e kadar oyu var ve bu vefaya gitmeyecekkkkk

  23. Davut Azimkar dedi ki:

    Abdullah bey, zaman zaman uzaklardan fikrimi beyan etmeye calisiyorum. Kusura bakmayin ama sizin yorumunuzu biraz onyargili buluyorum neden dersiniz. Vefa uc donem belediye baskanligi yapiyor ve sizin oylarinizla. Eger kotu bir belediye baskani ise, bir CHPli secmen olarak neden kendisini birinci doneminden sonra oylarinizla degistirmediniz?
    Hep sunu soyledim somut orneklerle belgelerle Vefa’nin yaptigi olumlu ve olumsuz icraatlari Selcuk halkina aktarin ve yeni adaylarada projelerini sorun ve nekadar gercekci olduguna bakin. Ben daha iyi hizmet ederim diyen bunu somut projelerle ispatlamalidir Benim besyuz oyun var, bin oyum var diye tehtidker savurmayin lutfen. Vefa demokratin hakkini kullaniyor, diger aday adaylari gibi.Saygilarimla