site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Altın Madalya Bahçeşehir Koleji Güney Kampüsüne

Altın Madalya Bahçeşehir Koleji Güney Kampüsüne
22.11.2021
A+
A-

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan Milli Karate Sporcusu Elif Eylül ULUKARDAŞLAR, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 12-14 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenen “ATA’YI ANMA İLLER ARASI KARATE TURNUVASI”NDA birinci oldu.

2010 yılında karate sporuna başlayan Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü öğrencisi Elif Eylül Ulukardaşlar, 2012 yılından beri aktif olarak yarışmalara katılmakta.

Spor kariyeri boyunca birçok kez İzmir İl Birinciliği, Ege Bölge Şampiyonluğu, İller Arası Turnuvalarda 1.lik, Uluslararası Turnuvalarda 1,2 ve 3.lükler kazandı. 2013 yılında katıldığı ilk Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü oldu.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında düzenlenen Okullar Arası Karate Şampiyonasında İzmir İl Birinciliği, Ege Bölge Birinciliği ve Türkiye Üçüncülüğü elde etti.

Aynı yıl Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü oldu. Milli Takım adına katıldığı Hazar Ülkeleri Uluslararası Turnuvada 2.oldu. Bir sonraki yıl okullar arasında İzmir’de İl 3. sü, Aydın ‘da da Bölge Şampiyonu oldu. Pandemi döneminde katıldığı Türkiye Şampiyonasında 4.oldu.

Son dönemde düzenlenen İzmir İl Şampiyonalarında 2 kez 1. oldu. İller arası geniş kapsamlı Uşak ve Ankara Karate Turnuvalarında da Altın madalyalar ile geri döndü. Toplam madalya sayısı ise 100 ‘ den fazla olan Elif Eylül Ulukardaşlar başarılarıyla ülkemizin gururu olmaya devam ediyor.

Bahçeşehir Koleji Torbalı Kampüs Kurucusu Yıldırım Baytekin; “Okulumuzda öğrencilerimiz birçok spor dalında alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim almaktadır. Verdiğimiz kaliteli akademik eğitimin yanı sıra okulumuzda bulunan yarı olimpik yüzme havuzu, tüm branşları kapsayan spor kompleksleri ile spor alanında da kendini kanıtlamış öğrenciler yetiştiriyoruz. Sporun öğrencilere kattığı en önemli özellik özgüvendir. Bizim de okul olarak en büyük hedefimiz spordan ve sanattan anlayan özgüven sahibi bireyler yetiştirmektir. Elif Eylül Ulukardaşlar da karate dalında okulumuza birçok başarı getirmiş milli bir sporcudur. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Öğrencimizin yetişmesinde emeği çok büyük olan ailesini ve öğretmenlerini de tebrik ediyoruz ” ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.