site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Almina Collection Selçuk’ta Açıldı

Almina Collection Selçuk’ta Açıldı
13.08.2012
A+
A-

Selçuklu  bayan yatırımcılardan Raziye Köyyerli ve Gökçe Fıstıkçı tarafından açılan Almina Collection Atatürk Mahallesi Kızılay Caddesi  No: 22/A’da açıldı. Almina Collection da her bütçeye uygun giysi bulmak mümkün.

Almina Collection’u Selçuk’ta açan iki bayan girişimci Raziye Köyyerli ve Gökçe Fıstıkçı mağazanın Selçuk’ta kalite ve marka ürünleri ucuza sunmak amacı ile hizmete açıldığını belirtti ve işletmedeki birinci kriterlerinin müşteri memnuniyeti olduğunu dile getirdi.

Gökçe Fıstıkçı, “Yeni açılan işletmemizde açılışa yönelik indirimlerimiz de mevcut. Bizi tercih eden Selçuk halkı kaliteli hizmetin tadına doyacak” dedi.

Selçuk’ta kadın giyimine kaliteli hizmet anlayışıyla yeni bir soluk getirmek istediklerini ifade eden Almina Collection İşletmecilerinden Gökçe Fıstıkçı Hizmet anlayışlarının; dürüstlük, güleryüz ve satış sonrası güven vermeye dayalı olduğunu kaydetti. Daha önce uygulanmamış birçok yeniliği Selçuklu hanımların hizmetine sunacaklarını bildirdi. Gökçe Fıstıkçı şöyle devam etti;

“Müşteri memnuniyetini esas alan ve sürekli olarak kendini yenileyen bir mağaza olacağız. Yerel bir işletme olacağız ama klasik yönetim anlayışı yerine modern mağazacılık yöntemlerini uygulayacağız. Hem kalite, hem fiyat, hem satış sonrası güven anlamında Selçuklu hanımlara uzun yıllar hizmet vermek istiyoruz. Kalitemizi zengin çeşitlerimizi görmek için halkımızı Atatürk Mahallesi Kızılay Caddesi No: 22/A’da bulunan mağazamıza bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR
  1. tugba dedi ki:

    insallah her zaman bu sekilde kalitenize devam edersiniz hem kaliteli hemde fiyatlari cok uygun boyle devam ettiginiz surece musterinizim:)

  2. Güray ELÇİ dedi ki:

    SELÇUK Bu tür kaliteyi ve özgüveni olan bir bayan giyim mağazasını hak ediyor,gezip bağazadaki ürün yelpazesini beğendik kalite ve şıklıktan ödün verilmemiş girişimci arkadaşlara başarılar dilerim. saygılarımla.

  3. hakan Pınarcı dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun. başarılar dilerim

  4. APASASLI 35920 dedi ki:

    HAYIRLI OLSUN….