site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Almanya’dan Özel Olarak Festivale Geldiler

Almanya’dan Özel Olarak Festivale Geldiler
22.01.2013
A+
A-

selcukdeveguresi-2013 (1)Bu yıl 31. kez gerçekleştirilen Selçuk-Efes Deve Güreşi Festivali, Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden getirilen “tülü” cinsi 116 devenin mücadelesine sahne oldu. Binlerce kişiye ev sahipliği yapan Pamucak Arena bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yılki yapılan 31. Selçuk-Efes Deve Güreşi Festivaline çevre ilçeler ve şehirlerin haricinde Almanya’nın Hamburg kentinden de katılanlar oldu.

Hamburg’un tanınmış Doktorlarından iç Hastalıklar uzmanı Dr. Süleyman KESER ve yine Hamburg da tanınmış Döner İmalatçısı Aslan OK ve diğer dört arkadaşıyla birlikte sadece Festivale katılmak için Selçuk’a geldiler.

Görüştüğümüz Almanya’nın Hamburg kentinden gelen güreş severler Selçuk-Efes Deve güreşleri Türkiye’nin en güzel organizasyonlarından bir tanesi. Sadece bu organizasyon için Selçuk’tayız. Emekli Öğretmenlerden Arif KAÇMAZ, Mustafa OK halen Öğretmenlik yapan Ömer KAÇMAZ ve İbrahim ERDALLI tarafından gereken ilgi bizlere gösterilerek misafir edildik. Yarışmaların çok heyecenlı geçtiğini, Seneye yapılacak olan 32. Selçuk-Efes Deve Güreşi Festivaline Avrupadan daha çok katılımın olacağını söylediler.
selcukdeveguresi-2013 (2)

selcukdeveguresi-2013 (3)

 

YORUMLAR
  1. Hüseyin Kaçmaz dedi ki:

    Yurtdışından Festivale katılan arkadaşları kutluyorum. 2014 de yapılacak olan festivale umarım daha kalabalık olarak katılacağız.