site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Alman Turizm Devleri Kuşadası İçin Buluştu

Alman Turizm Devleri Kuşadası İçin Buluştu
13.03.2016
A+
A-

Ekim ayında Kuşadası’nda yapılacak olan Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Genel Kurulu öncesi, TÜRSAB ile Kuşadası Belediyesi, Almanya’nın başkenti Berlin’de tur operatörlerine bir tanıtım kokteyli verdi. Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı’nda bir araya gelen turizmcilere Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul, TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanı Fahrettin Çiçek, KODER Başkanı Tacettin Özden, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi ve SKAL Federasyon Başkan Yardımcısı Canan İnanç, Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Oğuzkaan, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Rıza Esen ile fuar için Berlin’de bulunan turizmciler eşlik etti.

DRV’nin 27-29 Ekim’de Kuşadası’nda gerçekleştirilecek Genel Kuruluna katılımın yüksek olması ve Genel Kurulun yapılacağı Kuşadası’nın tanıtımı amacıyla düzenlenen kokteyle kalabalık bir turizmci grubu katıldı. Konuşmasında Türk turizminin yaşadığı sıkıntılara değinen DRV Başkanı Norbert Fiebig, tüm üyelerini Kuşadası’ndaki Genel Kurula davet etti. Fiebig, Türkiye’nin Almanya için çok önemli olduğunu belirterek “DRV’nin 66. Genel Kurulunu Kuşadası’nda yapacağız. Bu dönemin özel bir önemi var. Bu nedenle tüm üyelerimizi Kuşadası’na davet ediyorum. Türkiye Almanya için çok önemli. Uzun yıllara dayanan bir işbirliğimiz var. Bize düşen sadece güneşli gün dostu olmamaktır. Puslu havalarda da dostlarımıza destek olmalıyız” dedi.

BİN GÖNÜLLÜ TANITIM ELÇİSİ

TÜRSAB adına konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul’da “Ülkem ve turizmcilerimiz adına DRV ve Başkanı Sayın Fiebig’e teşekkür ediyorum” diyerek başladığı konuşmasında, Türk turizmine ve Kuşadası’na verilen desteğe dikkat çekti. Tonbul, “Öncelikle Genel Kurulun yapılacağı Kuşadası’nın tanıtımına katılımınız ve özellikle turizm açısından zor günler geçiren ülkeme verdiğiniz destek ve dayanışma için teşekkür ederim. Böylesi önemli ve yoğun fuar organizasyonu için de katılımınız bize güç verdi. Sizleri Kuşadası’nda ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyoruz. DRV’nin 66. Genel Kurulunun bu güne kadar yapılanların en iyilerinden biri olacağına eminim. Eve döndüğünüzde en az bin gönüllü elçimiz olacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bakan da katılacak 1400 üyesi bulunan DRV’nin genel kurulunun Kuşadası’nda yapılacak olmasının Türkiye ve Kuşadası için büyük önem taşıdığını söyleyen Belediye Başkanı Özer Kayalı da kokteyl sonrası yaptığı açıklamada “Bu toplantıya Avrupa’nın bir numaralı Kongre Merkezi’nde ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Genel Kurulun Türk turizmi ve Kuşadası için öneminin farkındayız. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal da ITB Berlin Fuarının ilk gününde bu genel kurulun açılışına katılacağını belirtti. Düzenlenen tanıtım toplantısına katılımın yüksek olması, 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek genel kurulun geniş katılımla yapılacağını gösteriyor” dedi.

Kuşadası’ndan getirilen incir, baklava ve organik şarapların ikram edildiği kokteyl yaklaşık iki saat sürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.