site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ali Aşlık: Selçuk’u Alacağız

Ali Aşlık: Selçuk’u Alacağız
29.08.2013
A+
A-

AKP IZMIR MILLETVEKILI ALI AÞLIK SELÇUK AKP LILERE SEÇIM STARDI

Ağustos ayı Selçuk AKP ilçe yönetim Kurulu toplantısı, basının ve partililerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan İzmir Milletvekili Ali AŞLIK önemli konulara değindi.

Gezi olaylarında 7-8 ağaç sökülüp, başka yere dikilmek istendi diyen Aşlık, bu dikilme işlemi imara uygun olarak yapılacaktı. Ağaç dikme işlemleri için CHP’lilerin de oyu vardı. Gezi Parkı olaylarında bazı televizyon kanalları tarafından, Türkiye de savaş var, binlerce kişi öldü diye yansıtıldı. Tabii ki basının yurtdışına bunları böyle yanlış yansıtması sonrasında, ülke olarak biraz sarsıntılara yol açtı. Başka bir ülkede polise taş atamazsınız. Ama bizim ülkemizde polislerimiz hakaret gördü, zulüm gördü. Ben polislerimizi bu sabırlı davranışından ötürü tebrik ediyorum.

Dünyanın hiçbir yerinde demokrasi protestolarında, gezi parkı eylemlerinde olduğu gibi böyle olaylar yapılmaz. Ülke malına zarar verilmez. Buna protesto değil terörizm denir. Bunlar Türkiye’nin güçlenmesini engelleyen ayak oyunlarıdır. Ama Türk Milleti güçlüdür ve güçlü ordusuna sahiptir. Tankımızdan silahlarımıza kadar her şeyimizi kendimiz yapıyoruz, bir tek savaş uçağımız yok, onu da kısmetse yapacağız. Amacımız; Türkiye’yi daha ileriye taşımak diyen Ali AŞLIK sözlerine şöyle devam etti.

Önümüzde yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhurbaşkanlığı seçimi de, yerel seçimlerde olduğu gibi halkın oyu ile belirlenecek.  İlk etapta 2014 Mart ayındaki yerel seçimlerde biz bu süreci  doğru değerlendirir isek; Hedefimizde İzmir’i kazanmak ve İzmir’e hizmet etmek var. Görüyorsunuz 10 yılda 5 km lik metroyu bitiremediler diyen Ali AŞLIK, biz İzmir’e hizmet için geliyoruz dedi.

Ulaştırma bakanlığının şimdiki projesinde, Selçuk’tan Bergama’ya kadar metro olacak diyen Aşlık, Selçuk biraz daha canlanacak. Turistlerin gelme sayısı daha da artacak dedi. İzmir’e çok güzel şeyler yapmayı planlıyoruz ve bunların başında da Selçuk geliyor. Selçuk halkının gönlünde taht kuran adayımız olacak diyen Ali AŞLIK, sandıkta bir oya bile sahip çıkmak çok şeyi değiştirir. Dolayısıyla Sandıklara sahip çıkacağız. Masa başı oyun çevirenler bugüne kadar çok seçim kazandı. Bunlara izin vermeyeceğiz. Ben inanıyorum ki, güzel ve düzenli çalıştığımız sürece Selçuk’ta Ak Parti ile süslenen, geleceği pırıl pırıl parlak bir ilçe oluşturacağız diyen Ali AŞLIK konuşmasının sonuna doğru, çalışmanın öneminden bahsetti ve basına kapalı görüşmelere geçildi.

HABER: MEHMET UYAROĞLU

AKP SELÇUK DIVAN TOPLANTISI DHA VEYSEL EROL

ali-aslik-selcuk (1)

YORUMLAR
  1. sağduyu dedi ki:

    yazııık…..)) baksana kaç kişi kalmış bunlar.körler sağırlar birbirini ağırlar.ne çektin be semaaaa.yakında kimse kalmıcak o partide.sende bırakıp kaçacaksın.koca vekil gelmiş partide on-onbeş kişi parti bom boş..yazık,yazık,çoook yazık

  2. vatandaş dedi ki:

    herkes birşeyler alıyor veya yapıyor ,yahu dunyanın sonu gelmesi gerek , birileri kalkmış parktan ağaçları kesip adı her neyse gezi parkıymış yapıyor . Birileride çıkmış SELÇUK. u busefer alaçaz diyor zihniyete bak hele. bunlar selçuk un baş belası olması gerek, açaba selçuk çezalı ilçemi.

  3. Anonim dedi ki:

    DAMAT VEKİLDE HIZLI ÇIKTI VALLA. SELÇUKGA ENİŞTE ETTİK DİYE TAPUSUNU İSTEMEYE BAŞLADI SELÇUGUN.. HOPPP HOPPP DESTURRRRR ALİ EFENDİ. BURASI KONYA OVASI DEĞİL GELENDEN GEÇENDEN HESAP SORULMASIN. BURASI SELÇUK ÇUKURU BURDA ADAMA AHİRETTE SORULMAYACAK SORU SORULUR. SEN BU GÜNE KADAR SELÇUKTA ŞANLI PASTANESİNDEN PASTA ALMAKTAN BAŞKA NE YAPTIN. BU KENT İÇİN SELÇUKLULAR İÇİN NE YAPABİLDİN. ALLAHINI SEVERSEN BANA SÖYLERMİSİN. BİR DİKİLİ AGACINMI VAR BU KENTTE. BAŞKA BİR VEKİL OLSADA KONUŞSA EYVALLAH DERİM DE SÖZ KONUSU SEN OLUNCA İNSANIN ZORUNA GİDİYOR İSTER İSTEMEZ. İZMİRDE BİTİREMEDİLER DEDİĞİN METRO SİZİN İKTİDARINIZDAN SONRA DÜZMECE ŞİKAYET VE DÜZMECE DAVALAR YÜZÜNDEN BİTİRİLEMEDİ. İSTANBULDA ANKARADA YAPILAN METROLARA DEVLET KASASINDAN PARA YARDIMI YAPILIRKEN. İZMİRDE YAPILACAK OLAN HİZMETLERİ ENGELLEMEYE ÇALIŞAN BİR AKP DİKTATÖRLÜĞÜYLE SAVAŞ VERMEKTEDİR BU KENTTE BELEDİYE BAŞKANLIGI YAPAN BABAYİĞİTLER. BANA BİR TANESİNİN FALSOSUNU SÖYLEYEBİLİRMİSİN İZMİRDE VE İLÇELERİN BELEDİYE BAŞKANLIGI YAPAN BAŞKANLARIN. HER BİRİ PIRIL PIRIL ADAM GİBİ ADAM. DÜRÜST İLKELİ ÇALIŞKAN BAŞKANLAR. ŞİMDİ SEN KALKIP BURADA İZMİRİDE SELÇUGUDA ALACAGIZ DİYE AHKAM KESİYORSUN YAAA. HİÇ MERAK ETME İZMİRİ SELÇUGU SİZE VERMEDİĞİMİZ GİBİ BİR DAHAKİ GENEL SEÇİMLERDE SİZLERE BU GÜNKÜ SAHİİP OLDUGUNUZ MİLLET VEKİLLİĞİ ŞANSINIDA VERMİCEZ. BİZLER TÜRKOĞLU TÜRK ÜZ BAYRAGIMIZ AL BAYRAK ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’TÜR. BAYRAGIMIZI DİLİMİZİ DİNİMİZİ ATAMIZI VE MİLLİ DEGERLERİMİZİ HİÇE SAYMAK İSTEYENLERİ VE ONLARIN ŞAKŞAKÇILARINA İZMİR GEREKEN CEVABI VERECEKTİR. “TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN”

  4. Anonim dedi ki:

    Selçuk ilçesinin onuru sadece bir partiye oy vermeyip,ne olursa olsun diğerine vermekle kurtulmuyor Ayasuluk. Bir de hak ediş,liyakat denen kavram vardır. Yani bir mevkiye bir insan hakettiği,başarılı olduğu için getirilir, x partiden olduğu için değil. Ama ne yazık ki Selçuk’ta bazı insanlar bu kavrama değil,partizanlığa oy veriyor.