site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Alaaddin Katal Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına Aday

Alaaddin Katal Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına Aday
16.03.2014
A+
A-

ALAADDIN-KATAL

Yaklaşan yerel seçimlerle beraber adaylar, muhtarlık seçimleri için de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Selçuk sanayi sitesi esnaflarından Tornacı Alaaddin Katal da Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığına adaylığını koydu.

Gazetemize adaylığı ile ilgili bir açıklama yapan Alaaddin Katal oturan muhtar olmayacağını vurgulayarak “Mahallede ayak basmadık yer bırakmayacağım. Sokak sokak gezip mahallemin sorunlarını yerinde tespit edip çözüme kavuşturacağım” dedi.

Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı Alaaddin Katal sözlerine şöyle devam etti; “Sadece masa başında oturup evrak dolduran mühür basan değil, Cumhuriyet Mahallesinin sokak ve caddelerini dolaşıp yapmak ve yapılması gerekenleri yetkililerine bildirip takipçisi olmak için adayım. Çoğunluğun tanımadığı değil çoğunluğun tanıdığı muhtar olmak için adayım. İyi günde kötü günde yanınızda olmak için adayım’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.