Selçuk Haber

AKP’li Üyeler Meclisi Terk Etti

selcuk-akp-meclis-salonunu-terk-etti

Selçuk Belediye meclis toplantısına beraberinde 30’a yakın partilileri ile katılan AKP’li Meclis Üyeleri Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve bazı CHP’li meclis üyelerinin meclis salonuna 10 dakika geç gelmelerini gerekçe göstererek meclisi terk ettiler.

AKP’li meclis üyelerinin salonu terk edişlerinin hemen ardından Meclis Salonuna gelen Başkan Ülgür ve CHP’li Meclis Üyeleri Meclis toplantısını açarak AKP’li meclis üyelerinin mazeretsiz olarak toplantıya katılmadıklarını tutanaklara geçirdi.

Meclis gündemine geçmeden önce konu ile ilgili söz alan Bağımsız üyeler adına konuşan Meclis Üyesi Zahir Gürbüz AKP gurubunun salonu terk etmelerini doğru bulmadıklarını belirterek; “Biz bu toplantılarda bazen 10, bazen 15, bazen de yarım saat birbirimizi beklediğimiz olmuştur. Ben buradaki Meclisimizin Selçuk’un yapısından dolayı b dost meclisi olduğunu söylerdim arkadaşlarımıza. Bu anlamda AKP grubunu salonu terk etmeleri güzel bir davranış olmadı. Hepimiz Selçuk’un temsilcileri konumundayız. Akp’nin aldığı oyların sorumluluğu içerisinde burada kalıp söyleyecek sözleri olmalıydı. Çünkü burada çok ciddi suçlamalar var” dedi

CHP Grup Başkanı Av. Cengiz Aydın ise söz alarak; İlçe adına üzücü bir olay yaşandı. Akp’nin takınmış olduğu tavır son derece kötü. Yerel yönetici gibi davranmamışlardır.  AKP grubunun sorumlu davranış sergilemediğinden dolayı kendilerini kınadığını ifade etti.

AKP’li Meclis üyelerinin salonu terk etmesi ile ilgili Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ise Babam iki gündür yoğun bakımda. Ben buna rağmen halkıma duyduğum sorumluluk nedeniyle bu konuyu bütün açıklığı ile anlatmak üzere bugün meclisteyim. AKP’li meclis üyelerinden de bu sorumluluğu sergilemelerini beklerdim. Artık konuyu basından takip edecekler” dedi.

Exit mobile version