site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AKP’li Üyeler Meclisi Terk Etti

AKP’li Üyeler Meclisi Terk Etti
06.03.2013
A+
A-

selcuk-akp-meclis-salonunu-terk-etti

Selçuk Belediye meclis toplantısına beraberinde 30’a yakın partilileri ile katılan AKP’li Meclis Üyeleri Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve bazı CHP’li meclis üyelerinin meclis salonuna 10 dakika geç gelmelerini gerekçe göstererek meclisi terk ettiler.

AKP’li meclis üyelerinin salonu terk edişlerinin hemen ardından Meclis Salonuna gelen Başkan Ülgür ve CHP’li Meclis Üyeleri Meclis toplantısını açarak AKP’li meclis üyelerinin mazeretsiz olarak toplantıya katılmadıklarını tutanaklara geçirdi.

Meclis gündemine geçmeden önce konu ile ilgili söz alan Bağımsız üyeler adına konuşan Meclis Üyesi Zahir Gürbüz AKP gurubunun salonu terk etmelerini doğru bulmadıklarını belirterek; “Biz bu toplantılarda bazen 10, bazen 15, bazen de yarım saat birbirimizi beklediğimiz olmuştur. Ben buradaki Meclisimizin Selçuk’un yapısından dolayı b dost meclisi olduğunu söylerdim arkadaşlarımıza. Bu anlamda AKP grubunu salonu terk etmeleri güzel bir davranış olmadı. Hepimiz Selçuk’un temsilcileri konumundayız. Akp’nin aldığı oyların sorumluluğu içerisinde burada kalıp söyleyecek sözleri olmalıydı. Çünkü burada çok ciddi suçlamalar var” dedi

CHP Grup Başkanı Av. Cengiz Aydın ise söz alarak; İlçe adına üzücü bir olay yaşandı. Akp’nin takınmış olduğu tavır son derece kötü. Yerel yönetici gibi davranmamışlardır.  AKP grubunun sorumlu davranış sergilemediğinden dolayı kendilerini kınadığını ifade etti.

AKP’li Meclis üyelerinin salonu terk etmesi ile ilgili Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ise Babam iki gündür yoğun bakımda. Ben buna rağmen halkıma duyduğum sorumluluk nedeniyle bu konuyu bütün açıklığı ile anlatmak üzere bugün meclisteyim. AKP’li meclis üyelerinden de bu sorumluluğu sergilemelerini beklerdim. Artık konuyu basından takip edecekler” dedi.

akpli-uyeler-meclisi-terketti

YORUMLAR
  1. .. dedi ki:

    Arkanıza bakmadan kaçın hemde..vatanı satan bi partinin temsilcisi olmak utanç duymak için yeterli bi sebep…!

  2. Anonim dedi ki:

    bence problem yok selçuk’u bile terketseler aramayız.

  3. Anonim dedi ki:

    aman ne büyük olay akp temsilcileri meclisi terketmiş. onları oraya atayanlara söyleyin bunu. bunların başındakiler vatanı terketti bunlar meclisi terketse ne olur. haram olsun aldıgınız oturum paraları be. ne yaptınız bu güne kadar selçuga köstek olmaktan başka.

  4. umut dedi ki:

    Yiğitliğin onda dokuzu kaçmaktır… Birgün Tayyipte böyle kaçacak…

  5. Ömür dedi ki:

    Yaptıkları çirkin siyasetin yüzlerine karşı söylenmesini kaldırmalarını beklemek olmazdı zaten. Ben oraya gideceklerini bile düşünmüyordum. Ama tebrik ederim, güzel bir organizasyon ile hem gelip hem de biz bekledik gelmedi diyerek gerçeklerin yüzlerini kızartmasından kaçabilmişler…

  6. Doğrucu Davut dedi ki:

    Ardına bakma AKP , Vefa almaya geldi sizi sizden , Geri dönmeye kalkma AKP, Arama gittiğin yerden… Böyle kaçarsınız işte… Yaptıklarınızın arkasında bile durmuyorsunuz…Haberdeki fotoğraf herşeyi anlatıyorrr:)

  7. gülçin dedi ki:

    Hepinizin agzina saglik

  8. HASAN dedi ki:

    Keşke bidaha hiç gelmeseler

  9. RÜZGAR dedi ki:

    GİDİŞİNİZ OLSUN DA DÖNÜŞÜNÜZ OLMASIN…

  10. Martı dedi ki:

    Siz AKP liler ancak kaçarsınız zaten.Yüreğiniz varsa kalsaydınız ya.Ama siz de o yürek yok.