site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AKP’de Meclis Üyeliği İçin Başvuru Süresi 1 Aralık’a Kadar Uzatıldı

AKP’de Meclis Üyeliği İçin Başvuru Süresi 1 Aralık’a Kadar Uzatıldı
13.11.2013
A+
A-

selcuk-akp

AK Parti Genel Merkezi kararıyla meclis üyesi aday adaylığı başvuru süreci 1 Aralık’a kadar uzattı. Belediye başkanlığı aday adaylığı için ise başvuru süresi 1 Kasım’da sona ermişti. AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen’den de alınan bilgilere göre Dahi Zeynel Bakıcı, Osman Başterzi, Halil Düztaş belediye
başkanlığı aday adaylığı için başvurmuştu. Sürecin sona ermesine karşın meclis üyesi aday adaylığı 1 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek. Şu ana kadar parti üyesi 33 kişi Selçuk Belediye Meclis aday adaylığı için başvurdu.

Ayrıca şu anda Ak Parti Belediye Meclis üyesi olan Zahide İlki, Ertan Serbest, Burhan Aykut, Mehmet Çerçioğlu ve il genel meclis üyesi Süleyman Girbiyanoğlu AK Parti’den belediye meclis üyesi aday adayı olmak için başvuru yaptılar. 1 Aralık 2013’te sona erecek meclis üyesi aday adaylığı için başvuru sayısının önümüzdeki günlerde artacağı da tahmin ediliyor. Ak Parti’den meclis üyesi aday adayı olmak isteyenlerden 750 TL başvuru harcı talep ediyor.

YORUMLAR
  1. Ayla dedi ki:

    Zeynel hoca belediye meclis üyeliği için başvurdumu çünkü nasılsa bu kez adayımız başterzi olacak

    1. Anonim dedi ki:

      aynen doğru bir yaklaşım tebrik ederim…… Adayımız sayın başterzi olacak insallah

  2. yayla dedi ki:

    korkunun ecele faydası yok zeynel bakıcı belediye başkanı adayıdır ve başkan seçilecektir.

    1. Anonim dedi ki:

      Hadi ordan bırakın boş lafları selçuka haftada bir helen zeynel bey mi, hergün halk içinde olan osman bey mi göreceğiz bakalım kim aday olacak.
      merak etme biz herkesi kucaklarız, sende bizle birlikte aynı sloganları atacaksın seçimde sevgili yayla…
      osman başkan diye….