site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Akıllı Saat Nedir?

Akıllı Saat Nedir?
04.11.2019
A+
A-

Son yıllarda teknolojinin ilerlemesi ile birlikte birçok cihaz şekil değiştirerek kullanıcı ile buluşuyor. Bunlardan bir tanesi de akıllı saat. Akıllı telefonlar ile hayatımıza giren bu saatler şekil açısından eski saatlere benzeseler de işlev açısından oldukça farklılar. Eski saatler sadece zaman ve tarihi gösterirken akıllı saat size telefonunuz ile bağlantı kurarak akıllı telefon ile yaptığınız birçok işlemi saatinizle yapma imkanı sunuyor. Bazı modellerinde oldukça hızlı bir şekilde nabız ve kalp durumunuzu ölçerek herhangi bir aksaklıkta sağlık ekiplerine konumuzu yollayarak size o an adeta bir insan gibi yardımcı oluyor. Özellikle hızın çok önemli olduğu sağlık konularında kurtarıcınız olacak bu saat spor yaparken de size yaktığınız kaloriden tutun yürüdüğünüz kilometreye kadar her detayı gösteriyor. Size sadece bir akıllı saat edinip rotayı belirlemek kalıyor.

Akıllı Saat Çeşitleri

Birden fazla renk ve model seçeneği sunan web sitemiz üzerinden yeni çıkan tüm modellere ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey https://www.upwatch.com/smart adresimizi ziyaret etmek, şimdiden keyifli alışverişler dileriz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.