site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Partili Vekil Selçuklu Şerife Arslan İle Evlendi

AK Partili Vekil Selçuklu Şerife Arslan İle Evlendi
04.03.2013
A+
A-

ali-aslik-dugun (5)

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, düzenlenen nikah töreniyle Selçuklu gıda teknisyeni Şerife Arslan ile evlendi.

Ak Partili Vekil Ali Aşlık Dünya Evine Girdi
AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, 7 ay önce tanıştığı gıda teknisyeni Şerife Aslan ile dünya evine girdi. Kaya İzmir Termal Convention Otel’de düzenlenen törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, bazı AK Parti milletvekilleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç, AK Parti milletvekilleri İbrahim Yiğit, Zülküf Kazdağ, İsmail Safir, Erol Kaya, Hasan Karal, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, gelinin eniştesi Kenan Barut, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay yaptı.

Çiftin nikahını ise AK Parti’li Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş kıydı. Kertiş çifte bir ömür boyu mutluluk ve huzur diledi. Çiftin evlilik cüzdanını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay verdi. Günay, nikah töreninde kısa bir konuşma yaparak, “Allah her yuvaya böyle güzel günler göstersin. Çiftimize saadet diliyorum. Allah vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nesip etsin. En kötü günleri bile böyle olsun” dedi.(DHA)

ali-aslik-dugun (2)

ali-aslik-dugun (4)

YORUMLAR
  1. Muhtesin DÖNER dedi ki:

    Mutluluklar dilerim. ( Sibel’in Selçuk 19 Mayıs İlköğretim Okulundan sizin de o zamanlarda tanıdığınız eski bir öğretmeni)