site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

AK Parti Selçuk’ta Sema Yeşilçimen ile yola devam dedi!

AK Parti Selçuk’ta Sema Yeşilçimen ile yola devam dedi!
08.03.2018
A+
A-

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda kongre süreci devam ediyor. Yapılan değerlendirmelerin ardından 4 ilçede daha mevcut başkanlarla yola devam kararı alındı. Selçuk’ta merakla beklenen yeni ilçe başkanı kim olacak tartışmasına son noktayı il başkanlığı koyarak mevcut başkan Sema Yeşilçimen ile yola devam dedi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda kongre süreci devam ediyor. Daha önce 11 ilçede mevcut başkanlarla yola devam edileceğini açıklayan, geri kalan 19 ilçede ise değerlendirmelerin devam ettiğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yapılan değerlendirmelerin sonucunda Buca, Balçova, Selçuk ve Narlıdere ilçelerinde de mevcut başkanlarla kongreye gidilme kararı alındığını ifade etti. Buca’da Mustafa Arslan, Balçova’da Evrim Özen, Selçuk’ta Sema Yeşilçimen ve Narlıdere’de ise Aslan Bilgi partiyi kongreye götüren isimler olacak.

Böylelikle 30 ilçenin 14’ünde mevcut başkanlarla yola devam edildiğini söyleyen Şengül, “14 ilçede mevcut başkanlarımızla yola devam ediyoruz. Bu ilçelerimizin 4’ünde kongrelerimizi tamamladık. Kalan 10 ilçede hızlı bir şekilde kongrelerimizi yapacağız. Geri kalan 16 ilçe için çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar için temayüller yapıldı, kanaatler alındı, genel merkez ile istişarelerimiz sonucunda her ilçe için 3-4 aday Ankara’ya çağrılarak yapılacak mülakatlarla adaylarımız belirlenecek. Adaylar belirlendikten sonra da kongre takvimlerini açıklayacağız” dedi.

DEMOKRASİ GÜÇLENİYOR, PARTİMİZ GÜÇLENİYOR
Geçtiğimiz hafta sonu itibariyle ilçe kongrelerine start verdiklerini hatırlatan Başkan Şengül, Bergama, Kınık, Beydağ ve Kiraz ilçelerinin kongrelerinin büyük bir coşkuya sahne olduğunu söyledi. 9 Mart Cuma günü Bayındır, 10 Mart Cumartesi günü Seferihisar ve Karabağlar, 11 Mart Pazar günü ise Menderes ve Torbalı ilçelerinin kongrelerini yine büyük bir coşkuyla gerçekleştireceklerini ifade eden Şengül, “Kongrelerimiz, demokrasiyi güçlendiren, partimizi güçlendiren, 2019’daki seçimlere güçlü bir şekilde girmemizi sağlayacak olan ve 2023 hedeflerine de emin adımlarla yürümemize vesile olacak olan kongrelerdir. Kongrelerimiz, millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarının kaynağıdır. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, milletimizle olan gönül bağımızı korumaya devam edeceğiz. Ben şimdiden tüm kongrelerimizin İzmir’imize, ve kıymetli hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Görev almayanlara, bayrağı başka dava arkadaşlarına devredenlere teşekkür ediyor, yeni görev alanlara da üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  1. Ahmet Kaya dedi ki:

    Başarınızın devamını dilerim Sema