site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı Oldu

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atama ile AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı görevi Hakan Bayraklı’ya emanet edildi.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı Oldu
12.09.2022
A+
A-

AK Parti Genel Merkezi’nden yapılan atama ile Selçuk ilçe başkanlığı görevine Hakan Bayraklı getirildi. AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atama ile AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı görevi Hakan Bayraklı’ya emanet edildi.

AK PARTİ SELÇUK İLÇE BAŞKANLIĞINA HAKAN BAYRAKLI ATANDI
Aynı zamanda belediye meclis üyesi de olan Hakan Bayraklı’nın önümüzdeki günlerde partisinin yeni ilçe yönetim kurulu üyelerini belirlemesi bekleniyor.

Öte yandan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ”Genel Merkezimiz tarafından Selçuk İlçe Başkanlığı görevine atanan Hakan Bayraklı’ya yetki belgesini takdim ettik. Bugüne kadar gerçekleştirdiği özverili çalışmaları için Selim Girbiyanoğlu’na teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞKAN’DAN İLK AÇIKLAMA
Selçuk AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan yeni başkan Hakan Bayraklı ise görevi devralmasının ardından sosyal medya sayfalarından yaptığı açıklamada; “Kıymetli Selçuklu hemşerilerim Selçuk Ak Parti İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bana bu görevi layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere son Başbakanımız, Genel Başkan Vekilimiz ve İzmir milletvekilimiz Binali Yıldırım’a, genel merkez teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Genel başkan yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye ve birbirinden kıymetli bölge milletvekillerimiz Sayın Atilla Kaya’ya, Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı’ya, Sayın Cemal Bekle ve tüm milletvekillerimize en kalbi duygularımı şükranlarımı sunuyorum. Yarın 13 Eylül saat 18:00 ‘de tüm partililerimizi heyecanımızı paylaşmak için ilçe binamıza davet ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.