site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi’den ilk açıklama

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi’den ilk açıklama
05.01.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir İlçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Selçuk adayı resmen açıklanarak Osman Başterzi oldu. AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Başterzi, adaylığı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı İzmir Aday Tanıtım Programında açıklanmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.

AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi Sosyal medya üzerinden yayımlamış olduğu teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı;

“AK Parti Selçuk Belediye Başkan adaylığı için şahsımı layık gören Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimizin aday belirlemedeki yetkili kurullarına, İl başkanımız Sayın Aydın Şengül’e, İzmir Milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekçi’ye şükranlarımı sunarım.

Aday adaylığım öncesi ve sonrasında özellikle her zaman desteklerini gördüğüm kıymetli Selçuk halkı ve fedakar parti teşkilatımın her birine, ayrı ayrı minnet duygularımı ileterek, teşekkürlerimi sunuyorum.
Şahsıma gösterilen bu teveccühü ve güveni eskisinden daha çok çalışarak, mevcut yerel iktidarımızı ilçemizde devam ettirme arzusu ve kararlılığında olduğumu herkesin bilmesini istiyorum.

Kentimizin geleneksel dokusunu muhafaza etmek kaydıyla, ilçemizin fiziki konumuna uygun, özellikle bakanlıklarımızın projelerini bir bir hayata geçirmek suretiyle, Selçuk’un her alanda hak ettiği gelişimi gösterecek iradeyi ortaya koyacağıma söz veriyorum.
Şahsıma gösterilen bu sevgi ve güveni, 1 Nisan’dan itibaren, ortaya koyacağımız hizmetlerimiz ve yatırımlarımızla taçlandırmak boynumun borcudur.
Bugünden itibaren partimize geçmişte oy vermiş ya da vermemiş tüm hemşehrilerimizle birlikte;
büyük bir başarı hikayesini yazmak için yola çıkıyoruz. Çünkü bu kadim topraklara borcumuz var.
Hiçbir, ama hiçbir kardeşimi ötekileştirmeden, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla çıktığımız bu yolda Selçuk’un yarınları için bir olacağız. Birlikte yol alacağız.
Daha güçlü daha güzel bir Selçuk için hep beraber çalışacağız ve hep birlikte başaracağız.
Her zaman kendime rehber edindiğim bir husus var: Allah çalışanla beraberdir.
Çıktığımız bu yolda Allah bizleri utandırmasın.
Allah yar ve yardımcımız olsun.Sevgi ve saygılarımla.”

YORUMLAR
  1. Usta dedi ki:

    Bir CHPli olarak seni destekliyorum sayın başterzi,Vefa Ülgür ve Zeynel beyi yaptığı hataları yapmamanızı umuyorum

    1. Ustaya +1 dedi ki:

      Böyle yaşamaktan bıkmadın mı be usta.
      Bence de hiçbir gerçek CHP’li Akpli bir adaya oy vermez

  2. ustaya dedi ki:

    dümeni bırak usta hiç bir chp li akp adayına oy vermez ve vermeyecekte.

  3. ADEM YİĞİT(SELÇUK DA OY KULLANACAK BİR VATANDAŞ) dedi ki:

    KOSKOCAMAN BİNALİ YILDIRIM BEY BİLE ÖZGÜR İRADESİYLE ADAYLIK KARARI VERİP MECLİS BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA KARARI VEREMEDİ SİZ SELÇUĞU ŞAYET KAZANIRSANIZ TALİMAT ALMADAN SELÇUĞU YÖNETEBİLECEKMİSİNİZ VE BİZİ BUNA NASIL İNANTIRACAK SINIZ( ZEYNEL BAŞKANA YAPILANLARI BİLİYORUZ)