site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Parti İzmir’de İstifa Depremi

AK Parti İzmir’de İstifa Depremi
21.02.2014
A+
A-

akp-izmir-istifa

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’ın yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakını toplu istifa etti. Yapılan açıklamada, “Motivasyonu bozulduğu gibi motivasyonumuzu da bozdu. Yönetime katkı sağlamıyor. Kişisel çalışmalara ve dedikodulara girdi” ifadeleri kullanıldı.

AK Parti Kadın Kolları’nda deprem: İstifa yağmuru
Yerel seçim öncesi belediye başkan adaylarının ardından meclis üyelerini de belirleyen AK Parti’de istifaların arkası kesilmiyor. Birçok ilçede parti yöneticileri ve seçim koordinasyon merkezi başkanı istifa ederken bu kez kadınlar isyan etti. Bornova Belediyesi’nden birinci sıra meclis üyeliği listesine yazılan Kadın Kolları Başkanı Özen Kızıırmak’a tepki gösteren kadınlar toplu istifa etti. İstifa listesinde Kızılırmak’ın yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Yapılan açıklamada, “Yaklaşık üç senedir AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’nda Özen Kızılırmak başkanlığında, başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeleri olarak görev yapmaktayız. Bir çok arkadaşımız partimiz  kurulduğundan beri görev yapmaktadır. Arkadaşlarımızın hepsi birer değerdir ve özveriyle partimiz adına mücadele vermektedir. Biz biliyoruz ki imza veremeyen bazı arkadaşlarımız da yaşanan eksikliklerin ve sıkıntıların farkında. Hareketimiz asla partimize karşı bir isyan etme değildir.Önümüzde seçimler var ve bizler aynen var  gücümüzle çalışacağız.

Bizler, İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’ ın yönetimine hiçbir katkı sağlayamadığını, sürekli motivasyonu bozduğunu ve kendi motivasyonunun da sağlıklı olmadığını ,maalesef özellikle bir kadın olarak kadınların seçilmesi noktasında  asla destek olmadığı gibi engel olduğunu görüyoruz. Uzun zamandır partiyi unutup kişisel çalışmalara girdiğini ,ekip içinde gruplaşma ve dedikoduların  en büyük sebebinin kendisi olduğunu düşünüyoruz .Maalesef bu sıkıntılar İlçe kadın kollarımıza kadar dağıldı.Hizmet üretmek, proje üretmek yerine herkesten ve herşeyden şikayet etmek ve sadece sanal alemde çalışıyor görünmek bizi rahatsız ediyor.

Partimize sadakatimizden hiç kimse şüphe etmesin.Sonuç ne olursa olsun isterse il başkanı olarak devam etsin. Hareketimizin hiç olmazsa uyarıcı olacağını, çalışmalar ve teşkilata sahiplenme noktasında daha dikkatli olunacağını düşünüyoruz” ifadelerine yer verildi.

İLÇELERDE İSYAN
Kadınların istifa seli Bornova, Karabağlar ve Kiraz’a da sıçradı. Bornova’da Kadın Kolları İlçe Başkanı Bircan Gökalp, Karabağlar Kadın Kolları Başkanı Birsen Türkoğlu, yönetimi toplu halde istifa etti. Meclis sıralamalarında kadınlara yer verilmediğini ifade eden kadınlar İl Başkanı Kızılırmak’a tepki gösterdi.Öte yandan Kiraz’da ilçe kadın kolları başkanı ve yönetimi toplu olarak istifa ederek MHP’ye katıldı.
Partideki krizin ardından gelen istifalarla sarsılan yönetim işin içinden çıkmaya çalışırken Kadın Kolları Başkanı Kızılırmak Ankara’ya genel merkeze çağrıldı.

İŞTE KIZILIRMAK’IN YÖNETİMİNDE İSTİFA EDEN İSİMLER
Nil Turan        Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı
Gül Köyüstü   Seçim işlerinden sorumlu Başkan yardımcısı
Şükriye Özbinay Halkla ilişkilerden sorumlu Başkan yardımcısı
Sevil Çanakçı Siyasi ve hukuk işlerden sorumlu başkan yardımcısı
Hamide Gital    Dış ilişkilerden sorumlu Başkan yardımcısı
Yurdagül Kutay Sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı
Gülşen Ersöz Yönetim kurulu üyesi
Sevgi Begeç  Argeden sorumlu Başkan yardımcısı
Menekşe Utlu Yönetim kurulu üyesi
Yasemin Yaşa  Yönetim kurulu üyesi
Hüsniye  Yaltırık  Yönetim kurulu üyesi
Gülfer Derdiyok Yönetim kurulu üyesi
Nesrin Büyükpınar Yönetim kurulu üyesi
Hayriye topçu Yönetim kurulu üyesi
Nursel Akat Yönetim kurulu yedek üye
Fatma Han Yönetim kurulu üyesi
Leyla Okyay Yönetim kurulu üyesi Yedek yönetim kurulu üyesi
Yurdanur Karapınar Yönetim kurulu üyesi
Sebahat Orçuner Yönetim Kurulu üyesi
Birsen Elçikoca Yönetim Kurulu üyesi
Ayşegül Atalan  Yönetim Kurulu Üyesi
Sebahat Çıplak Yönetim kurulu üyesi
Dilek Yıldız  Yönetim kurulu üyesi
Aylin Kuzucu Yönetim Kurulu üyesi
Gülay Velioğlu Yönetim kurulu üyesi
Gülistan Şattekin Yedek Yönetim Kurulu Üyesi
Aysel Erbak Yedek yönetim kurulu üyesi
Esin Bacak Yedek yönetim kurulu üyesi
Nursel Çelebi Yedek yönetim kurulu üyesi
Hicran Demirhindi Ürek Yedek yönetim kurulu üyesi
Gülşah Ermişcan Yedek yönetim kurulu üyesi
Nursel Akat Yedek yönetim kurulu üyesi

topluu-istifa

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    beter olun ..selçuktada bittiniz türkiyedede

  2. Anonim dedi ki:

    anlaşıldı olayda paylaşmada sorun var.