site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Parti İlçe Başkanı Girbiyanoğlu’ndan Başkan Sengel’e; Reklama Gelince Hay Hay, İşçiye Gelince Nanay!

AK Parti İlçe Başkanı Girbiyanoğlu’ndan Başkan Sengel’e; Reklama Gelince Hay Hay, İşçiye Gelince Nanay!
19.11.2020
A+
A-

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e işçi ücretleri üzerinden sert göndermeler yaptı.

İşte AK Parti İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun o açıklamaları…
“Her defasında emek en yüksek değerdir diye dem vurup, reklam ve tanıtım konusunda pervasızca davranıp, sıra işçi ücretlerine gelince nanay diyen bir belediye başkanıyla karşı karşıyayız.
Sosyal, demokrat sözlerle her defasında hizmet edebiyatı yapan Sayın Filiz Ceritoğlu Sengel yine çözüm bulmak yerine bahaneleriyle suya yazı yazdı!
İşçiler tarafından talep edilen 4200 TL + Sosyal haklara red verilirken, aylık net 3750 TL + sosyal haklara inen işçilere 3250 TL dalga geçercesine reva görüldü.
Kadrolu işçilerin eğitim yardımı adı altında çocuklarına yapılan (ilk ve orta 15 yevmiye, lise 20 yevmiye, üniversiteli öğrenci için 25 yevmiye) yardımlar için KHK geçişli 269 işçinin eğitim gören çocuklarına 100 -110 ve 120 TL gibi bir rakam teklif edildi. Ki bu durum işçilerimize ne kadar değer verildiğinin göstergesidir.
Sonuç olarak başkansız toplantıda bir netice çıkmayınca konu arabulucuya götürülmüştür.
Kıymetli Selçuklu Hemşehrilerim.
İşçilerin hakkının zayi olmaması için AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığı olarak meclis grubumuzla beraber konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.
“İyi bir iş yapmanın en büyük ödülü, o işi yapmış olmaktır.” Gelin görün ki Sayın Belediye Başkanı Sengel hiçbir işi iyi yapmadığı gibi aldığı ödüller de yapılmayan işlerin karşılığı!
Zira işini iyi yapan bir belediye başkanı işçilerin hakkını teslim eder ve ücretlerini tartışma konusu bile yapmazdı.
Sayın Sengel’e çağrım; Sayın Başkan yaptığın işi iyi yap! İşçilerimizin hakkını teslim et. 269 işçiyi, ailelerini bu belirsiz ortamla demoralize etme! Gereksiz bir çok konuya nasıl kaynak buluyorsan, gereksiz harcamaları yapmayı nasıl biliyorsan işçilerimize gerekli kaynağı da öyle bul!
Sayın Sengel, Selçuklu hemşehrilerimiz sizi ibretle izliyor. Gün doldurmaya çalıştığınızı, ilçemize ve ilçemiz insanına faydalı olacak her işte nedense topu taca attığınızı herkes görüyor.
Yöneticilik vasfınız zaten Selçuklu hemşehrilerimiz tarafından sorgulanıyor. Göreve geldiğiniz zamanki işçi kıyımınız da hafızalardan silinmiş değil. O insanların vebali nasıl boynunuzdaysa 269 işçi kardeşimizin haklarının teslim edilemeyişi de yine bir hak ve vebal olarak sizin boynuzda olacak.
Bir belediye başkanına yakışan işçilerin ücretlerini pazarlık haline getirmeden onların hakkını teslim etmektir.
Bu konunun arabulucuya gitmesiyle beraber sizin Selçuklu Hemşehrilerimize olan samimiyetsizliğiniz de tescillenmiştir.
Yeri ve zamanı geldiğinde bu ilçenin bir birinden kıymetli insanları, yaptığınız bu pervasız ve sorumluluk bilincinden uzak davranışlarınızı size hatırlatacaktır.
Selam ve saygılarımla.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.