site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Agrofresh’ten Selçuklu Üreticilere Semimer

Agrofresh’ten Selçuklu Üreticilere Semimer
11.08.2015
A+
A-

agrofresh (1)

Agrofresh Ege Distribütörlüğü Hitit Hotel Toplantı Salonunda Buluştu.

Dünyanın tanınmış markalarından Agrofresh’in düzenlemiş olduğu üretici bilgilendirme toplantısı Hitit Hotel toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Amerika Birleşik Devletleri genel merkezli olan Agrofresh’in Ege Distribütörleri Göktem Atalay ve Umut Kuralı Selçuk’lu üreticilere smartfresh hakkında bilgi verdi.

Tanıtım toplantısında AgroFresh Türkiye Satış Müdürü Umut Kuralı ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Sayın Kuralı, AgroFresh firmasını sektörde tanımayan yok, ancak sizin de ağzınızdan kısaca firmanızı tanımak isteriz…

AgroFresh, tüm dünyada hasat sonrası hizmet veren ve bu konuda çok ciddi bir bilgi birikimine sahip olan uluslararası bir firmadır. AgroFresh, Dow AgroSciences tarım ilaçları firmasının ve dolayısı ile Dow Chemical firmasının bir alt kuruluşudur.

AgroFresh firması, Türkiye’de SmartFresh kalite sistemi ile tanınmaktadır. SmartFresh kalite sistemi ise herkesin artık çok iyi bildiği gibi, 1-MCP teknolojisi ile meyvelerimizi dalından koptuğu gibi depolama periyodunun sonuna kadar uzun süre sağlıklı, taze ve kaliteli şekilde saklamamızda yardımcı bir sistemdir. SmartFresh Kalite Sistemi Türkiye’de; Elma, Armut, Kivi, Ayva, Erik ve Trabzon Hurmasında ruhsatlıdır.

Bunlardan başka çalıştığınız ürün yok mu?

Üretici, muhafazacı, tüccar ve tüketicinin ihtiyacı olan birçok üründe çalışmalarımız devam etmektedir.

Toplantıya gelecek olursak, Harvista 0,8 OF yeni bir ürün. Bu ürün hakkında bilgi verir misiniz?

HARVISTA 0,8, yeni bir hasat yönetim aracıdır. HARVİSTA 0,8 OF 1-MCP (1-Methylcyclopropene) aktif maddesi içeren yeni bir üründür ve hasat tarihinden 3-10 gün önce belirli hasat kriterleri takip edilerek uygulanıp, kullanıcılara ticari hasat tarihinden itibaren 15’e gün kadar ilave süre sağlamakta, bu süre zarfında meyve dökümünü azaltmaktadır.

agrofresh (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.