site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Agora Restaurant’tan Efes Spor’a jest

Agora Restaurant’tan Efes Spor’a jest
04.12.2014
A+
A-

efesspor-agora (1)

Bu sezon ligde fırtına gibi esen Selçuk Efes Spor’a Agora Restaurant’tan jest. Oynadığı 8 maçta 8 galibiyet alan takımımızda moraller çok yüksek.

Kurulduğu 1943 yılından bu yana sayısız başarılar elde eden Selçuk Efes Spor Futbol takımı bugünlerde o başarılarla dolu günlere dönüşün sinyallerini veriyor.

Şampiyonluğa koşan takımımıza Agora restaurant’ın genç işletmecileri Hakan Tabak ve Caner Tabak futbolcuları ve yönetimi bir araya toplayarak moral yemeği verdi. Yemekte futbolcular, teknik heyet ve yönetim yer aldı. Morallerinin yüksek olduğu gözlenen futbolcular yemek boyunca birbirleriyle sıkça şakalaştı. Kahkaha sesleri gecede eksik olmadı.

Selçuk Efes Spor kulüp başkanı Hakan Bayraklı düzenlenen yemekte yapmış olduğu konuşmada; Agora restaurant işletmecilerine bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şampiyonluk hedefimiz için ne gerekiyorsa yapıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Tamamen amatör ruhla oynayan takımımızda gönüllü kardeşlerimizle bugünlere geldik. Hepsini tebrik ediyorum. Hepsi sağolsunlar varolsunlar. Bizleri bugün burada misafir eden Agora Restaurant işletmecilerine de kulüp yönetimi olarak çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Agora Restaurant işletmecileri Hakan Tabak ve Caner Tabak ise bugün burada Efes Spor yönetimini ve futbolcularını ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. En büyük hayalimiz takımımızı bir üst ligde görmektir. İnşallah bu hayalimiz gerçek olur. Başarılarınızın devamını temenni ediyorum dediler.

efesspor-agora (2)

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Agora resturantin isletmecilerini bu jestlerini taktir ile karsiliyoruz ve çok tesekkur ediyoruz… selçugumuzda bulunan diger resturantlardan da ayni ayni jesti ve servisi bekliyoruz. selçugumuzun bir tane efes spor’u var baska yok heyy millet. biz selçuklularimiz sahip çikmassa kim sahip çikacak bu tarihi takimimiza topçularimiz her maçlarini galibiyetle bitiriyorlar bu gibi jestleri de hak ediyorlar hepsini teker teker cani gonulden tebrik ediyoruz… ayriyetten resmi kurumlarimizda bu gibi jestleri efes spor için yapabilir diyoruz… SAYGILARIMIZLA yalçin KAN.