Selçuk Haber

Ülgür: Adalet Herkese Gerekli

adalet-herkese-gerekli-vefaulgur

Selçuk halkının çıkarlarını korumak uğruna herşeye göğüs gerebileceğini söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Dilerim bana bu adaletsizliği reva görenler, birgün kendileri için adalet aramak durumuna düşmezler” dedi.

Bizi seçim sandıklarında yenemeyenler adliye koridorlarında yenmeye çalışıyorlar

Selçuk Belediye Meclisi’nin Temmuz ayında yapılan ilk toplantısına, Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün açılış konuşması damgasını vurdu.

Kendisi, başkan yardımcıları ve belediyenin bazı daire amirlerini ilgilendiren yargı kararlarına ilişkin yapılan haberleri değerlendiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Davaların birinden beraat ettik. Ortada suç yok. Bize ceza vermek için suç yarattılar. Aldığımız iki cezadan da gurur duyuyoruz. Bizi seçim sandıklarında yenemeyenler adliye koridorlarında yenmeye çalışıyorlar.  Beni içeri atabilirler ama teslim alamazlar. Umarım adalet bir gün bize haksızlık yapanlara da lazım olmaz” dedi.

İTİBARIMIZI KAYBETMEYİZ

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Bizi mahkûm etmek için suç tesis ettiler. Bizi seçim sandıklarında yenemeyenler adliye koridorlarında yenmeye çalışıyorlar. Hitler’in de hukuku vardı. Hitler de insanları yargılıyordu. Binlerce Yahudi gaz odalarında yargılama sonucunda yakıldı. Biz yüzlerce ihbar onlarca mahkemeye rağmen dimdik ayakta kaldık. Bu kararları tesis edenlere de umarım bir gün adalet lazım olmaz” diye konuştu. Başkan Ülgür bir inşaat şirketine imtiyazlı davranılarak bina yüksekliğinin arttırılmasına, inşaat alanının çoğaltılmasına göz yumulduğu iddiası ile haklarında açılan davadan da suçsuzlukları ispatlanarak beraat ettiklerini ifade etti.  “Bize itibar kaybettirebilmek için özel gayret sarfediliyor diyen Başkan Ülgür “Hiç kimse bana, hiçbir Cumhuriyet Halk Partiliye, hiç bir meclis üyesine yolsuzluk, suistimal, hırsızlık yaptın diyemez. Benim belediye başkanlığım dönemimde bunların hiç biri olmamıştır. Bunları söyleyenler ve söyletenler kamuoyunda yaptıkları işlere baksınlar. Bunları yazanlar kendi yaptıklarına baksınlar. Yazdıranlar geriye dönüp kendi yaşamlarına baksınlar” diye konuştu. Öte yandan Ak Partili Meclis Üyeleri Başkan Ülgür’ün açıklamalarına tepki göstererek meclisi terk ettiler. Bu davranışı eleştiren Başkan Ülgür Ak Partili Meclis Üyelerinin en azından kendilerine oy veren seçmenlerine olan sorumlulukları gereği meclisi terk etmemeleri gerektiğini ifade etti.

[poll id=”2″]

Exit mobile version