site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ülgür: Adalet Herkese Gerekli

Ülgür: Adalet Herkese Gerekli
05.07.2013
A+
A-

adalet-herkese-gerekli-vefaulgur

Selçuk halkının çıkarlarını korumak uğruna herşeye göğüs gerebileceğini söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Dilerim bana bu adaletsizliği reva görenler, birgün kendileri için adalet aramak durumuna düşmezler” dedi.

Bizi seçim sandıklarında yenemeyenler adliye koridorlarında yenmeye çalışıyorlar

Selçuk Belediye Meclisi’nin Temmuz ayında yapılan ilk toplantısına, Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün açılış konuşması damgasını vurdu.

Kendisi, başkan yardımcıları ve belediyenin bazı daire amirlerini ilgilendiren yargı kararlarına ilişkin yapılan haberleri değerlendiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Davaların birinden beraat ettik. Ortada suç yok. Bize ceza vermek için suç yarattılar. Aldığımız iki cezadan da gurur duyuyoruz. Bizi seçim sandıklarında yenemeyenler adliye koridorlarında yenmeye çalışıyorlar.  Beni içeri atabilirler ama teslim alamazlar. Umarım adalet bir gün bize haksızlık yapanlara da lazım olmaz” dedi.

baskan-meclis2

İTİBARIMIZI KAYBETMEYİZ

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Bizi mahkûm etmek için suç tesis ettiler. Bizi seçim sandıklarında yenemeyenler adliye koridorlarında yenmeye çalışıyorlar. Hitler’in de hukuku vardı. Hitler de insanları yargılıyordu. Binlerce Yahudi gaz odalarında yargılama sonucunda yakıldı. Biz yüzlerce ihbar onlarca mahkemeye rağmen dimdik ayakta kaldık. Bu kararları tesis edenlere de umarım bir gün adalet lazım olmaz” diye konuştu. Başkan Ülgür bir inşaat şirketine imtiyazlı davranılarak bina yüksekliğinin arttırılmasına, inşaat alanının çoğaltılmasına göz yumulduğu iddiası ile haklarında açılan davadan da suçsuzlukları ispatlanarak beraat ettiklerini ifade etti.  “Bize itibar kaybettirebilmek için özel gayret sarfediliyor diyen Başkan Ülgür “Hiç kimse bana, hiçbir Cumhuriyet Halk Partiliye, hiç bir meclis üyesine yolsuzluk, suistimal, hırsızlık yaptın diyemez. Benim belediye başkanlığım dönemimde bunların hiç biri olmamıştır. Bunları söyleyenler ve söyletenler kamuoyunda yaptıkları işlere baksınlar. Bunları yazanlar kendi yaptıklarına baksınlar. Yazdıranlar geriye dönüp kendi yaşamlarına baksınlar” diye konuştu. Öte yandan Ak Partili Meclis Üyeleri Başkan Ülgür’ün açıklamalarına tepki göstererek meclisi terk ettiler. Bu davranışı eleştiren Başkan Ülgür Ak Partili Meclis Üyelerinin en azından kendilerine oy veren seçmenlerine olan sorumlulukları gereği meclisi terk etmemeleri gerektiğini ifade etti.

baskan-meclis1

[poll id=”2″]

YORUMLAR
  1. yalçın kaya dedi ki:

    Başkan Ülgür “Hiç kimse bana, hiçbir Cumhuriyet Halk Partiliye, hiç bir meclis üyesine yolsuzluk, suistimal, hırsızlık yaptın diyemez. demiş, çokta haklı kendileri.neden haklı çünkü bütün selçuk halkı kendisinden çekinir.cesaret edemez bunları demeye.ak parti meclis üyeleride salonu terk etmekle yetindiklerine göre. 🙂 Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Davaların birinden beraat ettik. Ortada suç yok derken mahkemeye olan güvenini,suçlu görüldüğü davada ise aynı mahkemeye olan güvensizliğini kendisine yapılan haksızlık olarak değerlendirmekte hiç bir çelişki görmemiş.biz selçuk halkı olarak onu böyle sevdik ama.sevgiler.. 🙂

  2. RÜZGAR dedi ki:

    BİRGÜN ADALET HERKESE LAZIM OLACAK. ADALETİ EN ÇOK TAYYİP ARAYACAK.

  3. Anonim dedi ki:

    BAŞKAN HÜSYEİN VEFA ÜLGÜR, DÜRÜSTLÜĞÜ İLE SELÇUKTA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ ONCA İSMİN EN BAŞINDA LİSTEYE KENDİ ADINI ALTIN HARFLER İLE YAZDIRTACAK KADAR DÜRÜST, İLKELİ BİRİDİR. DIŞARIDA İPE SAPA GELMEZ DEDİKODULAR YARATARAK YIPRATMAK İSTEYENLER. KARŞILARINDA VEFA ÜLGÜRÜ GÖRDÜKLERİ ZAMAN DİZLERİ TİTREYEN KÜÇÜK BİR BEYİNSİZLER KAFİLESİNDEN OLUŞMAKTADIR. 15 YILDIR VEFA ÜLGÜRÜN İMZASINI TAŞIYAN HER PROJEYE ENGEL OLMAK İSTEYENLER BU GÜN BİRER KAHRAMAN GİBİ SOKAKLARDA UTANMADAN DOLAŞMAKTADIRLAR. PAMUCAKTAKİ ACIK DENİZ MÜZESİ YAPIMINI DURDURMAK İÇİN BAKANLIK KANALIYLA ORADAKİ TESİSLERİN SÖKÜLMESİNE, SELÇUGUN SİMGESİ KALENİN IŞIKLARINI SÖNDÜRTMEYE, BELEDİYE İÇİNDE YAPILACAK OLAN PROJELERİ VE İHALELERİ ENGELLEMEYE, BELEDİYE BAŞKANINI İPE SAPA GELMEYEN SUÇLAMALARLA MAHKEMELERE VERMEYE ÇALIŞANLAR SİZLERE SORUYORUM. BU GÜNE KADAR SELÇUGA KAYBETTİRMEKTEN BAŞKA NE YAPTINIZ. SELÇUK İÇİN YAPILACAKLARA ENGEL OLMAKTAN BAŞKA NE İŞE YARADINIZ. SEVGİLİ İKTİDAR PARTİSİ TEMSİLCİLERİ SİZ SELÇUKLU OLARAK SİYASETÇİ OLARAK HÜKÜMET TEMSİLCİSİ OLARAK BU KENT İÇİN NERDE NEZAMAN ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOY-DU-NUZ. SİZLER SADECE VEFA ÜLGÜRÜ BU KENTTE YAŞAYANLARA KÖTÜ TANITMAK İÇİN BU KENTİN ÖNÜNÜ KAPATTINIZ. KENDİNİZE, BELEDİYE BAŞKANINA, ONA OY VEREN İNSANLARA, KENTİNİZE SAYGINIZ YOKSA SİZLERE OY VEREN SEÇMENLERE SAYGINIZ OLSUN SİZLERİ O KOLTUKLARA OTURTAN İNSANLARI DEMOKRASİDEN KAÇAN KORKAK, SAYGISIZ BİRER BİREY OLARAK GÖSTERMEYİN. O MECLİS BABANIZIN MECLİSİ DEĞİL.İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GELİP İSTEDİĞİNİZ ZAMAN GİDEMEZSİNİZ. ORASI HALKIN MECLİSİ. O KOLTUKLARDA BU HALK SAYESİNDE OTURUYORSUNUZ. KİŞİSEL ÇATIŞMALARINIZLA BU HALKI GÖRMEZDEN GELEMEZSİNİZ. BAŞKANIN SÖYLEMİŞ OLDUGU GİBİ HALA O MECLİS KOLTUKLARINDA OTURUPTA TİCARET ERBABI OLAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM. TİCARİ SİCİLİNİZ NE DURUMDA BANKALARLA İLİŞKİLERİNİZ NE HALDE. ONLARA Bİ BAKIN. BAKINDA VEFA ÜLGÜRÜN DÜRÜSTLÜĞÜNÜ KARAKTERİNİ BİRAZ ÖRNEK ALIN. 8 AY SONRA SOKAKLARA ÇIKIP İNSANLARDAN OY İSTEYECEKSİNİZ. HANGİ YÜZLE YAPACAKSINIZ BUNU NE VERDİNİZ DE TEMİNAT OLARAK GÖSTERECEKSİNİZ. BU SEÇİM YOK ÖYLE BURDAKİ BÜFE YERİ SENİN ŞURDAKİ SERGİ SENİN. SEN HAVUZ MÜDÜRÜ OLCAN SEN DEMİR ATÖLYESİNİN SORUMLUSU OLCAN. YEMEZLER ONU. O Bİ SEFERE MAHSUSTU. ER MEYDANINDA GÜREŞMEYE YÜREK İSTER, BİLEK İSTER. AYAK OYUNLARIYLA İNSANLARI KANDIRAMIYACAKSINIZ. HERKEZ DÖNÜP Bİ BAKACAK GEÇMİŞİNİZE. O ZAMAN ÇIKACAK AK KOYUN KARA KOYUN. BEN SELÇUKLU BİR BİREY OLARAK SAYIN VEFA ÜLGÜRÜ YAŞADIGIM KENTİN ÇIKARLARINI KORUDUGU İÇİN VE BU KENTE YAKIŞIR BİR BAŞKAN OLDUGU İÇİN TEBRİK EDİYORUM. BİR 5 YIL DAHA SEVE SEVE SANDIKTA OYUMU VERECEGİM.TAKİ ADAM GİBİ BİR ADAM ÇIKANA KADAR SEÇİMİM HEP KENDİSİNDEN YANA OLACAKTIR. EMİNİM Kİ KENDİSİDE BÖYLE BİR ADAY ÇIKTIGI TAKTİRDE. PARTİ GÖZETMEZSİZİN BU GÖREVİ DEVREDECEKTİR. BUNA İNANCIM SONSUZDUR

  4. APASASLI 35920 dedi ki:

    anonime aynen katılıyoruz abi. tşkler…

  5. Anonim dedi ki:

    evet katılıyorum adalet hem selçuka gerekli hemde ankaraya .
    selçukta kinin ankaradaki tayip efendiden ne farkı var ki.
    ikiside ne derse o olacak başka çaresi var mı.
    bu korku imparatorluğu daha ne kadar sürecek
    -CEYLİN-

  6. Salih Tosya dedi ki:

    Kamuyu zarara sok, görevini kötüye kullan, sonra da kalk adalet herkese lazım de. Yanlış yapanlara karşı yaşasın adalet.
    Büyük harfle yorum yapan Anonim sanırım Ülgür’ün kendisi. Hemen peşinden bir başkası abi dediğine göre.
    Ah be güzel memleketim, ne çektin bu devekuşlarından ne çektin yandaş ve yalakalardan.

    1. üzülme BDP kapılarını sana açacaktır salih...! dedi ki:

      EDİTÖR NOTU: Değerli okuyucumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifadeye, kanıtlanmamış bir iddiaya veya imaya yer vermeyiniz.
      Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.(SİTE YÖNETİMİ)

  7. Anonim dedi ki:

    evet çok haklısın sayın tosya bu memleket ne çekti ise yandaş ve yalakalardan çekti ve halada çekiyor. ama o yalakalarada sıra sıra yol veriyorlar. akşam gazetesi ntv son örnekler. Ama bunu moda haline getiren senin istifa edip kaçtığın akp dir.merak ediyorsan şöyle bi tv kanallarını gez ya penguen belgeseli yada mısırda mursi taraftarının olduğu meydanlar dışında başka bişey göremezsin.Türkiyenin en önemli meydanı taksimde eli palalı adamlar güvenlik güçleri ile birlikte adam kovalayacaklar bunu ülkede 2 tane tv kanalı dışında kimse vermeyecek ve sen hala kalmış başkalarını yalakalıkla devekuşulukla suçlayacaksın. işte orda topa bas. burası bi iç anadolu kasabası değil burası selçuk. Biz efesin tozunu toprağını yutmuş nesiliz. sen daha burda yenisin aaa… cambaza bak numaraları burda sökmez.

  8. Anonim dedi ki:

    Aynı mahkemeler lehlerine karar verdiklerinde “işte adalet,hak yerini buldu” oluyor, ama aynı mahkemeler aleyhlerinde bir karar verdi mi hemen iftira,haksız ve birileri tarafından yönlendirilmiş yargı oluyor.Açıkçası ben artık bu tür açıklamaları çok komik buluyorum. Yargı seni suçlu bulacak,diğerinden aklayacak,suçsuz bulunduğunda zaten suçsuzduk diyeceksin,suçlu bulununca yargı bağımsız karar vermiyor diyeceksin. CHP ve AKP her aleyhlerinde çıkan kararlarda aynı savunmayı yapmaları çok sıkıcı artık. Çık,belgeleriyle,kanıtlarıyla yargının verdiği kararın neden yanlış olduğunu anlat,böylece “bu yargı taraflı” demekten çok daha inandırıcı olursun.

    Ayrıca Yüce Türk yargısınının verdiği kararların “Hitler mahkemelerinin ” verdiği kararlarla kıyaslanması çok talihsizce olmuş.

  9. RÜZGAR dedi ki:

    Sayın Anonim “Çık belgeleriyle kanıtlarıyla yargının verdiği kararın neden yanlış olduğunu anlat, böylece bu yargı taraflı demekten çok daha inandırıcı olursun” diyorsun. Çok güzel söylüyorsun ama bu konuda dünyadan bi’haber olduğun anlaşılıyor. Balyoz ve Ergenekon davalarında tüm düzmece sahte deliller, yalancı gizli tanıklar, sahte imzalar, usulsüz yargılama ve delil toplamalar, insanların evlerine, bilgisayarlarına ve telefonlarına yüklenen suç unsurları ve bunun gibi daha neler neler…Bütün bu iftira ve çamur dünyasını tüm avukatlar elle tutulur, gözle görülür belgelerle ıspatladıkları halde güdümlü ve uzaktan kumandalı mahkemeler bütün bu delilleri görmemeye, duymamaya yemin etmişler. Vicdanları ve namusları nasır tutmuş yargı aldıkları emirleri yerine getirmek için insanlara zulümetmeye devam etmektedirler.
    Sözün özü… söylediklerine gerçekten inanıyorsan elinin altındaki olan interneti kullan, ergenekon ve balyozdaki sahtekarlık ve vicdansızlıkları da inceleyiver….

  10. kamu vicdanı dedi ki:

    Şimdi lehine karar, aleyhine karar diye bakmak olayı anlamamak olur. Ortada 3 tane haksız dava var. Birinden suç bulunamamış, beraat edilmiş, diğer ikisinden de yok yere ceza alınmış. Türkiye’nin hiçbir yerinde “kiracını çıkar, dükkânlarına yeni ihale yap” denmez. Selçuk Belediyesi’nden istenen budur. Başkan bu cezayı aldıysa esnaf için almıştır. Kimse anlamasa da esnaf farkındadır. O da yeter. Bir de Belediye Spora, Belediye havuzu verilmiş. Doğal olarak havuzun içindeki büfe de verilmiş. Sosyal demokrat bir belediyeden beklenen de budur. Ne yapsaydı? Orayı da özel sektöre verip rant elde etme peşine mi düşseydi. Selçuk Belediyesi Belediye spordan yüzme eğitimi alan çocuklara tahsis etmiştir o alanın tamamını. Bu ceza da oradan yıllar içinde yüzme eğitimi alan 15 bin çocuk ve ailesinin vicdanında geçerli değildir. Soruyorum ey kamuoyu bu Türkiye’de CHP’li bir belediyeden başka kimin başına gelir. Hangi kamu kurumu bu kadar didiklenir, suç aranır? Ama mahkemeler ne karar alırsa alsın bu konular kamu vicdanında farklı yorumlanır.

  11. aydın dedi ki:

    Belediye bülteninde belediye başkanı Vefa bey yaşadığı sorunu anlaşılır bir şekilde açıklamış. Hükümet kamu mülklerinin kiraya verilmesi ile ilgili bir yasa çıkarıyor. Ardından İçişleri bakanlığı bu yasa hükümlerinin belediyeleri kapsamadığı bu nedenle uygulanmaması gerektiğini belirten bir genelge çıkarıyor. Selçuk belediyesi de bu genelgeye uygun işlem yapıyor. Ancak bazı kişilerin şikayeti üzerine gelen müfettişler belediye yüzme havuzuna ait bulunan büfenin belediye spor kulübüne kiraya verilişini yasaya aykırı buluyor. Oysa yüzme havuzu ile orada bulunan büfe birlikte olan bir mülk belediye havuzu verince doğal olarak havuzdan faydalananların içecek ihtiyaçlarının karşılanması için o küçük büfede kulüp tarafından işletiliyor. yargı bunu yasaya aykırı bulup başkan beye beş ay ceza veriyor. İşte itiraz buna. Başkan diyor ki bu işlemde hiç kimseye rant rant sağlanmamış. Belediye spor kamu hizmeti veren bir kurum. Yılda bini aşkın çocuk ve genç buradan faydalanıyor. Ayrıca bu yasa Türkiye2de hiç bir belediyede uygulanmıyor ve büfeler de ihale ile verilmiyor. Başkana katılıyorum. Suç bunun neresinde. Orada spor yapan çocuklar bizim çocuklarımız değil mi. Orada verilen halk oyunları ,tiyatro ve benzeri kurslarda eğitilen gençleri bizler zevkle izlemiyor muyuz. Bakın işte halk oyunları ekibi Gürcistan’da festivale katılıyor. Bu Biz Selçuklular için gurur verici değil mi.

  12. Anonim dedi ki:

    Eğer mahkemelerin verdiği tüm kararları, yalan,düzmece,siyasi,iftira,taraflı,kanıtları sahte,kişisel çıkarlara veya kurumlara hizmet eden veya birileri tarafından zorla aldırılmış kararlar diye yorumlarsanız,o zaman biz dükkanı kapatıp gidelim,bu ülkeyi de terk edelim.

    Adaletin olmadığı yerde yaşanmaz ama alınan her kararda da art niyet aranmamalı. Elbetteki bazı yargı kararlarında da hatalar olabilir veya kişilerin müdahale çabaları olmuş olabilir ama biz bütün bu kararları genellersek,o zaman asla öz eleştiri yapmamış,hep suçu karşı tarafta aramış ve her zaman kendimizin haklı olduğunu düşünen insanlardan farkımız kalmaz.

  13. Anonim dedi ki:

    tencere tava hepsi hava. biz bu filmi çok gördük. seçim yaklaşınca bazılarının önü kesilmesi için yada halk önünde itibarını kaybetmesi için defalarca özellikle izmir ilçelerendeki belediyelerde gördük. ama sonuç ne ? yaklaşan seçimlerde hepsi tekrar aday. eğer gerçekten dedikleri gibi olsalardı tekrar aday olmaları mümlün olurmuydu. ve göreceksiniz başta osman özgüven açık ara seçilecekler. Burdan başkana da bir msj. kocaoğlu soğuk sandaviçten 300 yılı gördü sen 500 e yakın işyerinden 6 ayı görmüşsün çokmu.

  14. TOSÇAYA dedi ki:

    salih tosca gibi üç beş adam çıkıpta böyle bombalar yapınca haliyle olay bu saflara taşınıyor illa ki. sevgili tosca bir hukuk çu bir avukat olarak davanın içergini ve karar metnini neden insanlara yorumlayarak anlatmıyorsunda. sadece çamur at izi kalsın politikası uyguluyorsun. dün sema kakaydı bugün vefa kaka yarın kimde sıra. sadece senmisin doğru olan. allahını seversen başkanın ceza almış oldugu davada. senin mantıgınca haykırı yada yanlış yapılmış bir şey varmı. sen hukuk adamısın doğal olarak akıllısın. allah için söylesene bana belediye spor kim. senin benim çocugumun adam olması için çırpınan bir spor kulübü. belediye spor sayesinde selçukta kaç tane çocuk sokaklardan kötü alışkanlıklardan kurtarılıyor biliyormusun. ama anlayamazsın sizin mantıgınızda halka dönük bir politika sistemi yok. yandaş anlayışı hakim oldugu için kavrayamıyorsun. vefa ülgür isteseydi her hangi bir yandaşına havuzu da büfesinide restaurantınıda veremezmiydi. ama mantık farklı anlayış farklı. bu gün belediye sporu ayakta tutabilmek için yapılmış herşey haktır sevaptır. mhp liymiş akp liymiş chp lişmiş diye bakılmadan çocukların en iyi egitimi alabilmesi için çabalayan bir kulüp ve arkasında başında vefa ülgürün bulundugu aslan gibi bir belediye var. sizler bu doğruyu kendi yanlışlarınızla karartamıyacaksınız. bu konuda selçuk halkı siz böyle yaptıkça vefa ülgürü bagrına basarak desteklemeye devam edecektir.

  15. Anonim dedi ki:

    valla size bişeysöyleyimmi eger ki vefanın bu olaylarda gerçek anlamda bir kusuru bulunsaydı. vefa yı asarlardı. bu baskıyla bu rejimle kesinlikle ceza aldırırlardı. ama olan bişey olmadıgından böyle düzmece yalanlarla önü kesilmeye çalışılıyor. allahın izniyle buda geçecek be başkan. biz senin ne kadar dürüst oldugunu biliyoruz. hatta selçuktaki esnafın çıkarı için kendini feda edeceğinden de şüphemiz yok. bunun örnegini bizler efes esnafı için verdiğin mücadelede gördük ve yanındayız.

  16. RÜZGAR dedi ki:

    8 Temmuz 2013 saat 16.47 Anonim arkadaş. Senin sıradan basit bir hata olarak gördüğün kararlar insanların hayatı hakkında veriliyor. İnsanlar suçsuz yere hapishanelerde çürüyor. İktidarın kini ve kan davası hayatları söndürüyor. Hapislerde yıllardır suçsuz yere yatanlarla birlikte onların eşleri, anneler, babaları, çocukları, arkadaşları ile birlikte onbinlerce insan da hapis yatıyor. Geç gelen adaletin adaletsizlik olduğunu hele hele insanların hayatlarını gasp eden adaletsizliği basit bir hata olarak görmen korkunç bir şey. Bu vicdansızlık ve hukuksuzluğun ne demek olduğunu anlaman için söylenecek tek söz var. ALLAH SANA DA NASİB ETSİN…

  17. şaziye söğütçü dedi ki:

    SAYIN BAŞKAN VEFA BEY KEDİ ERİŞEMEDİĞİ ETE MUNDAR DER MİSALİ AKP SENİNLE UĞRAŞACAĞINA SELÇUK İÇİN NE YAPARIZ NE EDERİZ DEYİP PROJE ÜRETSİNLER MİDEM BULANDI ARTIK GELEN GİDEN MÜFETTİŞLERDEN SONUÇ SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR KÖSTEK OLACAKLARINA DESTEK OLMAYI ÖĞRENSİNLER MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR MİSALİ BIKMADILAR BE YA TAŞLAMAYA BAŞKAN İŞİNDE GÜCÜNDE SİZDE İŞİNİZE GÜCÜNÜZE BAKIN SELÇUK HEPİMİZİN SELÇUK İÇİN BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR MİSALİ HUZURLU MUTLU OLALIM DEMİ AMA

  18. ANONİM dedi ki:

    ARKADAŞIN BİRİ BURASI ANADOLU KASABASI DEĞİL SELÇUK DEMİŞ. DOĞRU ÇÜNKÜ SELÇUK ARTIK ANADOLU KASABALARINDAN DAHA KÖTÜ DURUMDA. MERAK EDİYORSAN GİT CUMHURİYET MAHALLESİNDEKİ YOLLARA ÇÖPLERE BAK, GİT SEGAŞ A PİKNİK YAP GİT SAHİLDE DENİZE GİR BAKALIM BURASI NERESİ O ZAMAN SÖYLERSİN…..

  19. Anonim dedi ki:

    Sayın Rüzgar, “basit” bir hata demedim,lütfen sözlerimi değiştirmeyin. Hata hatadır. Ama sizler nereden,nasıl ve hangi kanıtlarla insanların suçsuz yere yattığını iddia edebiliyorsunuz? Ben bu insanlar suçludur demiyorum ama elinizde mahkemenin ve savcıların elinde bulunan belge ve bilgiler yokken, nasıl ortada bir hata yapıldığını bu kadar net bir şekilde söyleyebiliyorsunuz? Emin olun ordaki insanlar bir gün bile boşuna ailelerinden uzak kalıyorlarsa, bunun vicdani ve insani ızdırabını kimse ödeyemez. Buna en çok üzülenlerden biri de ben olurum. Ama elinizde hiç bir somut kanıt bulunmadan da ordaki insanlar masum yere yatıyor demeniz de yanlış olabilir. Yani bir takım şeyleri gerçek anlamıyla değerlendirmek için elinizde somut veriler ve kanıtlar olmalı,sadece okuduklarınızla gerçeğe ulaşmanız mümkün olmayabilir. Özellikle de Türkiye’de her şeyin çoğu kez saptırıldığı ve yönlendirildiği medyayla.

  20. Anonim dedi ki:

    CUMA GÜNÜ ÇIKACAK YEREL SEKİZ EYLÜL GAZETESİNİ TAKİP EDİN. SELÇUKTA NELERİN OLDUĞUNU BELGELERİNLE DAHA NET GÖRECEKSİNİZ.

  21. Anonim dedi ki:

    sekiz eylül dediğin gazete bayram bozdemirin gazetesi. bakın üzerine basa basa söylüyorum “bayram bozdemir” in gazetesi. bayram bozdemiri sanırım tanımıyor ve geçmişini bilmiyorsun bayram bozdemir dediğin adamın hangi dönem hangi adayın peşinde koşup neleri kaybedip neleri kazandıgını tüm cümle alem biliyor. kim onun sazı çalarsa onun telinde oynar. onun sunacagı belgeler asparastan ibarettir.

  22. APASASLI 35920 dedi ki:

    abi tabirini bile hangi anlamda kulanıldığını tespit edemeyenler türkçe sözlüklerine baksın gariiiii lolllllll. hahhahahaaaaaaaaaaaaaa!!! hizmet edeni bi şekilde taktir ediceksiniz lütfen…

  23. RÜZGAR dedi ki:

    Sayın Anonim. Yine söylüyorum. Bilmeden, araştırmadan, ilgilenmeden konuşuyorsunuz. Bu insanların suçsuz olduğuna dair maddi ve somut deliller ortalıkta zaten dolaşıyor. Eğer objektif bir değerlendirme yapmak istiyorsanız lütfen kulaktan dolma önyargılı bilgilerle değil gerçek bilgilere ulaşmayı deneyin. En basit örneği akşam Ulusal Kanalda Avukat Celal Ülgen yapılan maddi hataları ve somut delilleri belgeleriyle açıkladı. Toplumumuz maalesef yandaş basının karartma ve saptırmaları nedeni ile gerçekleri bilmiyor. Gerçekten zulüm gören acı çeken suçsuz yere yıllardır hapislerde çürüyen insanları ve ailelerini ve iktidarın yalanlarını görmek istiyorsanız lütfen gerçeklere ulaşın. Elinizin altındaki internet ile bunu başarabilirsiniz.