site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Açık düğün salonu alanı incelendi

Açık düğün salonu alanı incelendi
16.02.2018
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Kent Konseyi Başkanı Atay Tozlu yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlarla birlikte bu yaz hizmete girecek açık düğün salonunun yapılacağı alanı inceledi.

Yazlık düğün salonunun Selçuk’ta önemli bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Başkan Bakıcı; Selçuk Kent Konseyi açık düğün salonu adına bir farkındalık oluşturdu. Aynı ihtiyaç meclis üyelerimiz tarafından da dile getirildi. Bize düşen talepleri yerine getirmektir. Ben bu konuda kent konseyimize ve muhtarlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Açık düğün salonunun Haziran ayında faaliyete geçeceğini belirten Başkan Bakıcı; “3000 metrekare bir alanda, 750 – 1000 kişilik güzel bir açık düğün salonunu Selçuk’a kazandıracağımız. Burada ayrıca bir nikah salonu da olacak. Halkımızın yaz aylarında burada düğünlerini rahatlıkça yapacak. Ben bu projeye fikirsel anlamda emek veren herkese ve projenin çiziminde emeği geçen Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuk Kent Konseyi Başkanı Atay Tozlu; “Selçuk’un açık bir düğün salonuna ihtiyacı vardı. Beş muhtarımız bu açık düğün salonu ile ilgili bize önerge verdiler. Biz de bunu kent konseyimizin yürütme kuruluna getirdik. En nihayetinde Sayın Başkanımıza ilettik. Selçuk’a açık bir düğün salonu yapılması yolunda attığı adımlardan dolayı Selçuk Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerine ve Selçuk Belediye Başkanımız Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya teşekkür ediyorum ” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Başkan osman Başterzi iki sedir heryerde söylüyor bu projeyi onun ismi neden geçmiyor ayıp.