site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Açev ve Efes Selçuk Belediyesi’nden Anne ve Babalara Eğitim

Açev ve Efes Selçuk Belediyesi’nden Anne ve Babalara Eğitim
25.02.2020
A+
A-

Efes Selçuk Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle anne ve babalara eğitim verilecek.

Anne Destek Programı ve Baba Destek Programı kapsamında Efes Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde düzenlenecek eğitimlerle ebeveynlere çocuk yetiştirme sürecinde destek olunması amaçlanıyor. Efes Selçuk Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliği ile 3-6 yaş çocuğu olan anneler için Anne Destek Programı kapsamında verilecek eğitimde çocuğunu sadece büyütmek değil onunla dolu dolu, unutulmaz zaman geçirmek isteyen anneler eğitime davet ediliyor. Anne Destek Programı Eğitimi 13 hafta süresince, haftada 1 gün, 2,5 saat olarak planlandı.

Baba Destek Programı kapsamında ise çocuklarını sevgi ve güvenle büyütmek isteyen babalar davet ediliyor. 3-6 ve 7-11 yaş çocuğu olan babalar için düzenlenecek Baba Destek Programı Eğitimi’ne katılmak isteyen babalar için 24 Şubat Pazartesi günü, saat 19.00’da, Efes Tiyatro Salonu’nda bir tanıtım toplantısı düzenlenecek.

Efes Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde düzenlenecek eğitimler AÇEV gönüllü eğitmenleri Psk. Dan. Gülcan Aydeniz ve Psk. Dan. Gazi Aydeniz tarafından verilecek. Ayrıntılı bilgi ve başvuru için Efes Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nden (Tel: 0232 892 73 26) bilgi alınabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.