site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Acar Market Açıldı

Acar Market Açıldı
12.12.2013
A+
A-

acar-market (2)

Geçtiğimiz Ekim ayında Selçuk Ticaret Odası tarafından açılan KOSGEB destekli yeni girişimcilik eğitimlerini tamamlayanlardan biri olan Aytaç Acar Selçuk’ta market işletmeciliğine başladı.

Yeni Girişimciden Market Açılışı

Selçuk’un yeni yerleşim alanlarından Cumhuriyet Mahallesinde market ihtiyacı olduğunu fark eden Aytaç Acar, programın sertifikasını aldıktan sonra kolları sıvadı. Eğitim programını bitirdikten sonra zaman kaybetmeden öğrendiklerini uygulayan Aytaç Acar’ın kendi adını verdiği marketi hizmete girdi.

Marketin açılışında konuşan STO Başkanı Koray Yolcu, girişimcilik kursumuza devam eden Aytaç arkadaşımız kendi işini kurdu. Mahalle için büyük bir ihtiyacı karşılayacak olan bu girişimi nedeniyle kendisini tebrik ediyorum. Mahalle sakinleri zincir marketlerde buldukları her ürünü hatta daha uygun fiyatlarla Acar Market’ten alabilirler. Bu dönemde cesareti ve kararlılığıyla güçlü rakiplerine karşı duran Selçuklu girişimcimizi Selçuklu hemşerilerimizin destekleyeceklerine inanıyorum” dedi.

Daha sonra marketin açılış kurdelesi Oda Başkanı Koray Yolcu tarafından kesilerek hayırlı olması dilekleriyle Selçukluların hizmetine açıldı. 
acar-market (6)

acar-market (1)

acar-market (3)

acar-market (4)

acar-market (5)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. TRKUAZ BİBLO dedi ki:

    ARKADAŞIM AYTAÇ ACARA YENİ İŞİNDE BAŞARILAR DİLİYORUMM HAYIRLI OLSUN DİYORUMM

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    BASARILAR VE HAYIRLI ISLER DILIYORUZ…

  3. Anonim dedi ki:

    Bu kurs nerede ya bizde gits
    ek

  4. cetin citak dedi ki:

    hayırlı uğurlu olsun