site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Aşlık’tan Kocaoğlu’na çok sert tweet!

Aşlık’tan Kocaoğlu’na çok sert tweet!
15.03.2015
A+
A-

ali-aslik-kocaogluAK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ‘paralel yapı’ ve ‘ananas söylemleriyle eleştirdi.

AK Parti, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni fuar alanı Fuar İzmir inşaatıyla ilgili Aziz Kocaoğlu’na eleştirisini sertleştirdi. İnşaatın gecikmesinden AK Parti’nin sorumlu tutulmasına tepki gösterilirken, İzmir Milletvekili Ali Aşlık, twitter hesabından ‘paralel yapı’ ve ‘ananas’ söylemleriyle Kocaoğlu’nu topa tuttu. Aşlık şunları yazdı: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 10 yıllık fuar hikayesinin bitmemesini iş müfettişlerinin 10 günlük mühürlemesine bağladı. Paralel yapı Büyükşehir bürokratlarını bir gece evlerinden alarak, Aziz Kocaoğlu’nun siyasi ömrünü uzatmıştır. Fatura AK Parti’ye kesildi. Son seçimde paralel yapı kapı kapı dolaşarak Aziz Kocaoğlu’na oy istedi. Muhtemelen fuar inşaatını mühürleyen de aynı zihniyettir. Aziz Kocaoğlu faturayı yine AK Parti’ye kesiyor. Koç’a gönderilen ananasların bir kısmı İzmir’e gönderilmiş anlaşılan. Aziz Kocaoğlu işin kolayını bulmuş, paralel yapı gibi; dişi ağrısa AK Parti’ye yıkacak. Alemi kör, seçmeni sersem zannediyor.”

ali-aslik

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İzmir’deki CHP zihniyeti her ne kadar başarısız olursa olsun seçileceğini bildiği için Aziz Kocaoğlu gibi bir adam 50 defa aday gösterilse 50 defa seçilir. Çünkü bu zihniyet için iş yapan başarılı birinin başa gelmesi önemli değil,sadece koltuğu doldursun yeter.
    Sürekli bahaneler ve suçu başka yerlere atmaya çalışmalarından bıktım artık. İzmir köy oldu,köy.

    1. Anonim dedi ki:

      yine köy muhabbeti..sıktınız artık ya.
      Dünya İzmir Belediyesine ödül üstüne ödül veriyor. Sizin değil ya. CHP li çünkü. Selçuk ta Chp ile köy olmuştu. Hep aynı nakarattı. Şimdi 1 senedir çivi çakılmadı. Köy oldu demiyorsun. Selçuk a.
      Hadi ordan Yürüyün be. enayi yerine kotduğunuz yeter.
      Uyansın bu millet.

      1. aaaa dedi ki:

        çivide cakılıyor kazıkda selçük belediyesi selçükda hizmeti bitirdi kuşadasına servis yapıyor nerden biliyorson diyorsan dün selçük belediyesine aai ötöbüs u kuşadasında gazibeğendi deki tesisler önünde gördüm bu hizmet değilmi kim bilir kimleri getirdi sahi dün kuşadasında aydin büyükşehirbelediyesinin aşevi açılışi vardı ona gelmiş olabilirlermi?

    2. aaaa dedi ki:

      aziz başkanın yüzde biri kadar olabilseydiniz ülke kalkınırdı bireyler değil kalkıntırdıklaranızın başında ali ağaoğlu geliyor bakında utanın