site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri 2012’ye Coşkuyla Veda Ettiler

Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri 2012’ye Coşkuyla Veda Ettiler
29.12.2012
A+
A-

Rehabilitasyon-selcuk (2)Selçuk Belediyesi Kültür ve Eğitim Müdürlüğü ve Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ortaklaşa Engelliler ve ailelerine yönelik yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Belediye tarafından düzenlenen yılbaşı eğlencesi Selçuk Belediyesi Düğün Salonunda renkli bir şekilde kutlandı. 65 öğrenci ve aileleri “Eğlence engel tanımaz” dercesine gönüllerince keyifli vakit geçirdi. Hep bir ağızdan şarkılar söyleyen ve oynayan engelli öğrenciler dur durak bilmedi.

Selçuk Belediyesinin her zaman Engelli öğrencilerin yanında olduğunu onları hiçbir zaman unutmadığını söyleyen Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Ok Katkılarından dolayı Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e ve belediye personeline teşekkürlerini iletti.

Selçuk Belediyesi yetkilileri ise öğrencilerin sevincini paylaştıkları ve yeni yıl coşkusunu birlikte yaşamaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek programın sonunda öğrenciler ile birlikte yılbaşı pastasını keserek öğrencilere küçük armağanlar verdi.

Rehabilitasyon-selcuk (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.