site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sürekli’den Soyer’e hizmet çıkışı: Arife tarif gerekmez

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başta ulaşım olmak üzere salgın sonrası yaptığı diğer çalışmalara tepki gösterdi.

Sürekli’den Soyer’e hizmet çıkışı: Arife tarif gerekmez
18.04.2020
A+
A-

Sürekli, “Metro, otobüs, tramvay duraklarına bakıldığında; şovların arkasında iç çekerek ağlayan bir İzmir görüyoruz. Sanki, koronavirüsle masaya oturup anlaşma yapmışlar! Ulaşım planlamasını da çayıra bırakmışlar.O da yetmiyor, reklam kokan kampanyalarında da sadece birbirleri ile dayanıştıklarını görüyoruz. Ancak CHP üyesiyseniz yardımlarına mazhar oluyorsunuz!” dedi.

İzmir’de metro ve otobüslerde oluşan aşırı yoğunluğu kamuoyunda ve AK Parti cephesinde tepkilere neden olurken, AK Parti cephesinden bir tepki de İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den geldi. Sürekli,açıklamasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in başlattığı #Bizvarız dayanışmasında toplanan yardımların sadece CHP’li üyelere verildiğini öne sürdü.

Sürekli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“1. Bir yerel idarenin sorumlu olduğu üç ana temel hizmet vardır. Su, ulaşım ve temizlik Bugün yaşadığımız salgın tehlikesi açısından üçü de vahim sonuçlar doğurabilecek kadar önemlidir. Arife tarif gerekmez belki ama ortadaki tablo nedeni ile zorunda kaldık.

2. Metro, otobüs, tramvay duraklarına bakıldığında; şovların arkasında iç çekerek ağlayan bir İzmir görüyoruz. Sanki, koronavirüsle masaya oturup anlaşma yapmışlar! Ulaşım planlamasını da çayıra bırakmışlar, Mevlam İzmirli’yi kayırsın diye bekliyorlar. Bu nasıl bir rahatlıktır.

3. O da yetmiyor! Birbirlerini alkışladıkları, buram buram reklam kokan kampanyalarında da sadece birbirleri ile dayanıştıklarını görüyoruz. Ancak CHP üyesiyseniz yardımlarına mazhar oluyorsunuz! Yani, an itibari ile siyasi fırsatçılıklarına, siyasi ayrımcılık da eklenmiştir!

4. Sağır Sultan duyduktan sonra akılları başlarına gelip,belki de çağrımıza uyarak devreye soktukları maske matik uygulamalarına nihayet derken; CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nden başta ulaşım olmak üzere sorumlu olduğu temel hizmetlere de el atmasını bekliyoruz.”
EGEDESONSÖZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.