site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

7. Etab St. Jean Kilisesi önünden start aldı

7. Etab St. Jean Kilisesi önünden start aldı
02.05.2015
A+
A-

TURun 7.Etabı St.Jean Kilisesi önünden start aldı (1)

Tarihi coğrafyasıyla ünlü dünya medeniyetlerini içinde barından Selçuk ilçesi, 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 6. ve 7.etabına ev sahipliği yaptı. Tur’un İzmir etabı, tarihi su kemerlerinin bulunduğu St. Jean Kilisesi önünden start aldı. Startı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve VESTEL’in sahibi ünlü işadamı Ahmet Nazif Zorlu ile birlikte Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı verdi.

51’inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için Selçuk’ta sabah saatlerinde oldukça geniş güvenlik önlemleri alındı. İlçenin giriş ve çıkışlarının bir süre trafiğe kapatıldığı Tura vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Alkışlarla bisikletçileri uğurlayan Selçuklular, bu güzel manzara karşısında bol bol resim çektiler.

Meryemana girişinde yapılan 6.Etabın ardından Selçuk’ta kalan bisikletçiler, 7. Etap için sabah saatlerinde St. Jean Kilisesi önünde yerlerini aldılar. 157 sporcunun katıldığı turnuvanın Selçuk-İzmir startını Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ile birlikte TUR sponsoru Vestel’in sahibi işadamı Nazif Zorlu ile birlikte Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı verdi.

TURun 7.Etabı St.Jean Kilisesi önünden start aldı (2)

TURun 7.Etabı St.Jean Kilisesi önünden start aldı (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.