site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

6 Bin Selçuklu Anıtkabir’e Gidiyor

6 Bin Selçuklu Anıtkabir’e Gidiyor
01.11.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi’ni n organizasyonunda 6 bin Cumhuriyet sevdalısı Selçuklu 4 kasım Pazar günü Anıtkabir’i ziyaret edecek. “Cumhuriyet’e Bağlılık ve Ata’ya Saygı” etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek ziyaret için 3 kasım cumartesi günü tren ve otobüslerle yola çıkacak Selçuklular 4 Kasım Pazar günü Ata’nın huzuruna çıkacak. Selçukluların yoğun ilgi gösterdiği Anıtkabir ziyaretine başvuruların başladığı ilk gün 4 saat içerisinde 12 vagonluk trenin kontenjanı dolarken Anıtkabir’e giderek Ata’ya saygısını ve Cumhuriyet’e bağlılığını sunmak isteyen diğer katılımcılar için ise belediye 115 otobüslük filo kiraladı.

4 Kasım Pazar günü saat 10:00’da Anıtkabir’de olacak 6 bin Selçuklu  Anıtkabir komutanlığının sağlayacağı rehberlik desteği ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhını ziyaret edecek ve Atatürk’e ve Cumhuriyete olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serecek.

Anıtkabir ziyaretine gösterilen yoğun ilginin gönüllerde taptaze duran Atatürk ve Cumhuriyet sevdasının bir göstergesi olduğunu söyleyen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür  “İlçe nüfusumuzun yaklaşık dörtte birinin bu önemli ziyarete katılacak olmasından gurur duyuyorum. Daha birçok Selçuklunun da gönlünün Anıtkabir’e gelmekten yana olduğunu biliyorum. Selçuklularla gurur duyuyorum. Bu çok onurlu bir davranış. Bu Selçukluların Atatürk’e,  laik demokratik cumhuriyete bağlılığının en büyük göstergesi ” diye konuştu.

YORUMLAR
  1. vatabdaş82 dedi ki:

    helel olsun baskanım yunanistan samos ankara iyi geziyoruz ama keşke bi yatırım için kullansaydık bu parayı olmazmıydı üniversteyi temelini atsaydık neyse ne söylesek boş

  2. Anonim dedi ki:

    belki bişeyleri değiştiremeyeceğiz ama yine de kıvılcım olmaktan mutluyuz….Bizde yola çıkmak için hazırlanıyoruz.ATAM SENİNLEYİZ….

    1. Anonim dedi ki:

      Keşke herkes kendi cebinden yaksa o kıvılcımı… Bir daha ki Ankara çıkartmasında Belediyeyi finansör değilde sadece organizasyon yapan olarak görelim.Bakalım cepten olunca kaç kişi gidecek ATAMIZA

  3. NEŞE-DİLEK-HURİŞ-MERYEM dedi ki:

    Belki bir şeyleri değiştiremeyeceğiz ama bir kıvılcım olmaktan gurur duyacağız.Bizde yola çıkmak için hazırlanıyoruz.ATAM SENİNLEYİZ….Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkkürlerr…

  4. Anonim dedi ki:

    çok degerli belediye başkanımız ve belediye çalışanlarımız tebrikler. sorunsuz bir organizasyondu. trenin istasyon meydanından hareketi herkezin görmesi gereken bir andı belki birileri bu işin maddi boyutuyla ilgileniyor ama bu işin manevi boyutu hiç bir parayla ölçülemeyecek kadar büyük ve yüce bir deger. belediye başkanımızı yürekten kutluyorum. gerçekten profesyonelce bir organizasyon.

  5. Anonim dedi ki:

    Öyle deme vatandaş82, seçimler öncesi yatırım lazım. Milleti bedavadan Ankara’ya götürmek lazım. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını uygulayacaklarına, millete hizmet edeceklerine, benim vergilerimle kendi propagandalarını yapıyorlar. Sen 4 sene boyunca hiç bir şey yapma, bir Ankara gezisi düzenle, götür bizim kör vatandaşımızın oylarını. Sakın muhalifler hiddetlenmesin , AKP de aynı kafa. Onlar da seçimler öncesi aynısını yapıyorlar. Eğer belediye bu geziyi, halkın da ödeyeceği paralarla yapsaydı, işte o zaman takdir ederdim ama şimdi en azından beni kandıramıyorlar.
    Neyse, yine “Büyük Başkan” cılar gelir buraya birazdan.

  6. Anonim dedi ki:

    gerçekten çok ama çok takdire layık hatta ayakta alışkanıcak güzel bi yaklaşımlarda biri daha başkanımızı tebrik ediyorum .. bir Selçuklu olarak sizler akrabalarım ve ailemle gurur duyuyorum.. Ankarada öğrenciyim ve sizi yarın sabah kapıda bekliyo olucam ..

  7. reply dedi ki:

    yahu vefa cebinden mi harcamış parayı.kullanılan para belediye parası,bizim paramız.neyine helal başkan nidaları atıyorsunuz.adam bizim paramızla millete gezi düzenliyor.adam gibi bir yatırım yapmak bir tarafından bile geçmiyor.süper bir politikacı olmuş.yakında çanakkale gezisi de olur.üzülmeyin.marta çok bir zaman kalmadı.malumn ardından da seçim süreci başlamış olacak. uyan halkım diye bir tarafını yırtan chp liler uyansın asıl.müthiş uyutuluyorlar çünkü….

  8. giritli dedi ki:

    organizasyon Ata’nın huzuruna çıkmak olarak güzeldi.ancak işin siyasi boyutunun ön planda olması,vefanın o gece ki gövde gösterisi yaptığını zannedip milletin-belediyenin parasını çarçur ettiğini tamamen unutması,şu kadar otobüs gitti denilsin diye hava atma çabalarındansa, boş olan otobüslerin tamamen doldurulup hiç olmazsa artan otobüslerin yola çıkarılmayarak masraflardan kısılması, eğer bu bir selçuklu gezisiydi ise başka yerlerden insanların getirilmemesi daha da hoş olabilirdi…. ayrıca gezi sonrası geziden gelenlerden duyduğum bir detay son derece üzücüydü: keşke Ata’ya ”kalk kalk kalk” diye bağıracağınıza birer fatiha okusaydınız. eminim sizin siyasi hareketiniz olan bu saçma lafa değil de bir duaya şu an çok daha fazla ihtiyacı vardı… ama olmaz tabi, ata chp nin fatiha akp nin 🙂 ikisi bir arada zor bu ülkede. kahrolsun siyaset….