site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

50 Bin Metre Kare Daha Yol Geliyor

50 Bin Metre Kare Daha Yol Geliyor
26.08.2013
A+
A-

parke-yol1

Beton parke, bordür döşeme çalışmalarını sürdüren Selçuk Belediyesi, öncesinde yağmur suyu kanalları ile kanalizasyon eksikliğini tamamlayacak.

Kent içerisindeki cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını başarı ile sürdüren Selçuk Belediyesi çalışma programına bir yenilerini ekleyerek kentteki alt ve üst yapı çalışmalarına aralık vermeden büyük bir hızla devam ediyor.

Kentin birçok yerinde parke taş, asfaltlama çalışmalarını yürüten Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz günlerde Zafer Mahallesi, Atatürk Mahallesi ve İsabey Mahallesi’nde yeniden planlanarak yapılacak sokak ve cadde düzenlemeleri için bütün süreçleri tamamladı.

PARKE YOL VE BORDÜR

Belediye ekipleri,  yol düzenleme çalışmaları kapsamında Atatürk Mahallesi Şahabettin Dede Caddesi, Zafer Mahallesi 3023, 3024,3025,3029,3030 numaralı Sokak , Zafer Mahallesi Şehit Er Yüksel Özülkü Caddesi, İsabey Mahallesi 2006ve 2008 numaralı sokaklarda  yaklaşık 40 bin metrekare beton parke ve 5 bin metre bordür döşeme çalışmalarına başlayacak. Ayrıca tüm bu yolların parke taş döşeme işleminden önce kanalizasyon, yağmursuyu kanalları gibi tüm altyapı eksiklikleri belediye personeli ve iş makineleri vasıtasıyla yapılacak.

ÜLGÜR: “KISA SÜREDE BİTECEK”

Mahallelerdeki yol ve kaldırım yapımı çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin sahada yaptıkları incelemeler doğrultusunda yeniden yapılacak sokak ve cadde düzenlemelerini her geçen gün programımıza ekliyoruz. Bu alanda da çalışmalarımızı en kısa zamanda bitirip modern ve çağdaş yolları halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

parke-yol2

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bravoooo alkııııış 🙂

  2. eski selçuklu dedi ki:

    o yolları sen bolca yapta istanbula uzansın kolay ulaşım sağlagüsel çalışma ama alışılagelmiş birşey taşlar yollar borular 🙂 + vefa ülgür..