site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

4+4+4 Selçuk’ta da Sorunlu Başladı

4+4+4 Selçuk’ta da Sorunlu Başladı
12.09.2012
A+
A-

Eğitim-Sen Selçuk Temsilcileri Selçuk’la İlgili Hazırladıkları Eğitim Sorunlarını İlgili Birimlere Dağıttı.

Selçuk Eğitim Sen Temsilcileri temsilcilik binasında basın toplantısı yaparak, Selçuk’taki yıllardır çözülemeyen, bir de 4+4+4 le de bu sorunların dahada artacağını söyleyerek şöyle devam ettiler. İlçemizde ki Eğitim Öğretim sorunlarını araştırıp, bir rapor halinde, Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Belediye başkanımıza, Siyasi parti temsilcilerimize, Tüm sivil toplum kuruluşları başkanlarına dosya halinde verdik.

Kısaca sorunları basına da aktarmayı uygun gördük diyerek devam ettiler. İsabey İlköğretim Okulu yenisi yapılmak üzere, bir yıl önce yıkıldı. Geçen yıl Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okulunda iki okul zor şartlarda öğretim gördü. Bu yıl bir de dört artı dört öğrencileri buna katılacak. Sorunlarda katlanmış olacak.

Bugün bu okulumuzda öğretmenlerin oturabileceği bir öğretmen odası bile yoktur. Tuvaletlerindeki lavoba boyları öğrenciler için uygun değildir.

19 Mayıs ilk ve ortaokulunun sorunları hala çözülememiştir. Çözüleceğide yoktur. Selçuk’taki tüm ilköğretim okullarımız sorunlarla boğuşmaktan eğitim öğretimi aksatmaktadırlar. Burada yazmakla bitiremeyeceğimiz sorunları biz madde madde ilgililere ilettik.

Ama sayın büyüklerimiz bu sorunlardan hep eğitim emekçilerini Sorumlu tutmaktadırlar. Yıllardır yaşana gelen, bu öğretim yılında da yaşanacak bu sorunlardan, hiçbir eğitim emekçisi sorumlu tutulmamalıdır. Çünkü bu sorunların üstüne kaymak olacak yeni sorunların kaymağı, bu yasayı kamuoyunda yeteri kadar tartışmayan, akademisyenlerden sendikalardan ve Eğitim uzmanlarından, görüş ve yardım almadan hayata geçirmeye çalışan Eğitim Bakanlığıdır.

Eğitim-Sen Selçuk temsilciği olarak öğrenci, öğretmen, velilerimizin mağdur olacaklarına inandığımız bu raporu hazırladık. İlgililere sunduk. Bu raporumuzun en kısa sürede dikkate alınarak, çözüme kavuşturulacağına inanıyoruz dediler.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    ne dosyası verdın hangi partiye verdin..