site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

30 Ağustos Zafer Bayramı Selçuk’ta Törenler İle Kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı Selçuk’ta Törenler İle Kutlanacak
29.08.2012
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Selçuk’ta da çeşitli etkinlikler ile kutlanacak.

Selçuk’ta 30 Ağustos Perşembe günü saat: 09:00’da Selçuk Kaymakamlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı ve Selçuk Belediye Başkanlığı’nın Atatürk Anıtına  çelenk koyması ile başlayacak olan tören, saygı duruşu İstiklal Marşı ile devam edecek. Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Gökhan Yusuf ÖZDEMİR’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından çelenk sunma töreni okunacak şiirler ile tamamlanacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile tebrikler Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Gökhan Yusuf Özdemir ve Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün katılımı ile saat:10:00 ile 10:30 arasında Kaymakamlık makamında kabul edilecek.30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları tebriklerin kabulünün ardından İlçe mezarlığındaki şehitliğe yapılacak ziyaret ile sona erecek.

Milli Egemenliğin en önemli simgelerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine tüm Selçuk halkı davetlidir.

YORUMLAR
  1. APASASLI 35920 dedi ki:

    T.C MİZİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ HERKESE KUTLU OLSUN….

  2. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Hangi törenle kutlanacak. Ruhsuzluğun ve ihanetin töreniylemi ?. Çeşitli bahanelerle iptaledilen cumhur tafarından kutlanmayan kutlanmasına izin verilmeyen törenlerle mi kutlanacak ? 3-4 yıdan beri fener alayı bile düznlemekten aciz olan asker ile mi kutlanacak ? taşların bağlandığı, köpeklerin serbest gezdiği, hala daha mehmetçiğin kanı ile sulanan vatan topraklarını peşkeş çekilmesine destek verenler ve seyredenler ile mi kutlayacağız ?

  3. ipsiz kukla dedi ki:

    öznur hanım benim törende gördüğüm sadece resmi kuruluşlar vardı , selçuklu halk neredeydi acaba ??? parklarda bile şimdi daha fazla insan var !!!

  4. Anonim dedi ki:

    sen kutlama çalıkuşu

  5. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    Sayın Anonim, 30 Ağustos Zafer Bayramını senin anladığın şekli ile kutlamayacağımdan emin olabilirsin.