site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

3. Dönem Yeni Girişimci Adayları Sertifika Aldılar

3. Dönem Yeni Girişimci Adayları Sertifika Aldılar
04.06.2014
A+
A-

selcuk-ticaret-oasi-sertifika

Selçuk Ticaret Odası tarafından üçüncüsü düzenlenen KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarı ile tamamlayan yeni girişimci adayları Selçuk Kent Belleği’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

Törene KOSGEB Güney İzmir Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, Yönetim Kurulu üyesi İlkan Gülgün, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, Meclis üyesi Zeki Yeni ve yeni girişimci adayları katıldı.

Törende konuşan Oda Başkanı Yolcu girişimcilik kurslarında üçüncü dönemi tamamladıklarını ve bugüne kadar 90 kişinin sertifika aldığını hatırlattı. Yolcu, “Oda olarak Selçuk’ta açtığımız bu eğitimleri alan arkadaşlarımız işlerini kurmaya başladılar. KOSGEB ise bu arkadaşlarımıza destek olma sözü veriyor. Geriye doğru kararlar verip sağlam adımlar atmak kalıyor. Biz Ticaret Odası olarak ilçemizde yapılacak her doğru işin arkasındayız. Hem tecrübemiz hem de diğer kurumlarla kurduğumuz iyi ilişkiler nezdinde sizlere destek olmak için her zaman hazırız.”dedi.

KOSGEB Güney İzmir Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı Ticaret Odası’nın Selçuk’ta yeni girişimcilik eğitimleri konusunda bir yıldır önemli bir misyonu yerine getirdiğine dikkat çekerek girişimci adaylarına iş kurma süreci ve işlerini kurduktan sonra da yararlanabilecekleri destekler hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından 70 saat Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alarak belge almaya hak kazanan 30 kişiye sertifikaları verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber : Mehmet Uyaroğlu

YORUMLAR
  1. ? dedi ki:

    peki eğitime katılacak olan kişileri neye göre seçiyorsunuz?ben daha önce başvurdum,çağrıldım.ama sonuç olumsuz.neden?katılabilmemiz için ne yapmamız gerek?

  2. sertifakalar alındıda ne oldu hiç bir işe yaramıyor al rafa koy sizde reklam yapın açanlar dahi paralarını alamayıp kapatıyor

  3. torpil gerek torpil adamına göre alım