site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

23 Nisan Selçuk’ta renkli ve dopdolu

23 Nisan Selçuk’ta renkli ve dopdolu
20.04.2017
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Selçuk’ta dolu dolu geçecek. Sanatı eğlence ve oyunla birleştiren etkinliklerle çocuklar renkli bir bayram geçirecek. Geçtiğimiz yıl çocukların yanı sıra yetişkinlerden de büyük ilgi gören “Gelenekten Geleceğe Çocuk Oyunları ve Çocuk Oyuncakları Sergisi’nin” açılışıyla başlayacak etkinlikler kapsamında resim sergisi ve sokak oyunlarının yanı sıra çello ile tanışma etkinliği de Selçuklu çocukları bekliyor.

İlgi gören sergi bu yılda açılacak

Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ulusal Egemenlik Şenlikleri 22 Nisan Cumartesi günü saat 13.00 ‘de Selçuk Efes Kent Belleği’nde açılacak olan “Gelenekten Geleceğe Çocuk Oyunları ve Çocuk Oyuncakları Sergisi” ile başlayacak. İzmir Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İşbirliğiyle düzenlenen sergide çocuklar bir kez daha geçmiş zamandan günümüze ulaşan sokak oyunları ve oyuncaklarla tanışacak. Sergi 2 Mayıs Salı gününe kadar açık kalacak. Aynı gün içerisinde Selçuklu çocuklar Gazi Kafe Parkı’nda gün boyu kurulu olacak olan şişme oyun parkurunun yanı sıra yüz boyama ve masal kahramanları sokak oyunları etkinliğiyle oyun oynamaya doyacak.

Etkinlikler Sanat Evi’nde devam edecek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ise çocuklar Selçuk Belediyesi Sanat Evi bahçesinde resim yapma etkinliğine katılabilecek. Gün içerisinde yine Selçuk Belediyesi Sanat Evi eğitmenlerinden Kamber Karameşe ve Neyzen Murat Gezer çocuklar için müzik dinletisi düzenleyecek. İzmir Devlet Opera ve Balesi Müzisyenlerinden Fazıl Hakan Gürkan çocuklar için çello çalmanın yanı sıra, onları çello ile tanıştıracak. Ayrıca Kadın El Emeği Pazarı’nda Çocuk Kitapları Stantı açılacak.

Çocukların ülkemizin ve insanlığın yarınları olduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk yarınımızın teminatı çocuklarımıza bir bayram hediye ederek de ne kadar farklı bir lider olduğunu ortaya koymuştur. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, yarınımız, geleceğimiz. Onların en iyi şartlarda yetişmesi için hepimize büyük görevler düşüyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ulusal Egemenlik Şenlikleri kapsamında düzenlenecek tüm etkinliklere çocuklarımızın katılımını çok önemsiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.