site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

2014 Selçuk’ta Ceceli ile uğurlanacak

2014 Selçuk’ta Ceceli ile uğurlanacak
06.12.2014
A+
A-

Mustafa Ceceli

Selçuk Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Bugünden itibaren Belediye Tiyatro salonunda düzenlenecek sinema ve tiyatro günleri ünlü filmleri de izleyicisiyle buluşturacak. Aralık ayı sonuna kadar sürecek etkinlik Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Mustafa Ceceli konseri ile son bulacak. Selçuklu vatandaşlar, 2014’ü Ceceli’nin şarkıları ile uğurlayacak.

2014’ü kültür sanatla uğurluyoruz

Belediyecilik hizmetlerinin sadece alt ve üst yapı hizmetlerinden oluşmadığını dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, belediye olarak tiyatro ve kültürel etkinliklere de önem verdiklerini kaydetti. Tiyatro ve sinema gösterileri ile 2014 yılını uğurlayacaklarını, 2015’e ise merhaba diyeceklerini ifade eden Bakıcı, Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler birimi tarafından hazırlanan etkinliğe tüm Selçuk halkını ve İzmirlileri davet etti.

Etkinlik programı

Selçuk Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında belediye tiyatro salonunda 06 Aralık Cumartesi günü (bugün) saat 16:00’da “Aslanlar ile Fare” adlı çocuk tiyatrosu gösterisi sunulacak. Buna bağlı olarak 07 Aralık Pazar günü saat 19:30’da “Mutluluk” adlı sinema filminin gösterimi, 13 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da “Tulumbacılar” adlı tiyatro gösterisi, 14 Aralık Pazar günü saat 16:00’da “Cesur Zebra” adlı çocuklar için sinema, aynı gün saat 19:30’da “Yangın Var” adlı sinema gösterisi, 20 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da “Tehlikeli Oyunlar” adlı tek kişilik gösteri, 21 Aralık Pazar günü saat 16:00’da “Sen Ben Biz Bir de Eşek” adlı çocuk tiyatrosu, aynı gün saat 19:30’da “Uzun Hikaye” adlı sinema gösterisi, 23 Aralık Salı günü saat 20:00’de “Kuşlar Şehrinde Macera” adlı çocuk sineması, 29 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’de “Zerde” adlı sinema gösterisi ve son olarak 30 Aralık Salı akşamı Selçuk Pazar yerinde Türk Pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli sahne alacak.

tiyatro etkinliği2-horz

çocuk sinema

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bırakın konseride iş sahası açın, selçuklular size konser yapın diye oy vermedi. iş sahaları açılsın diye oy verdi.
    hem neden mustafa ceceli. akp li diye mi.

  2. Anonim dedi ki:

    ceceli parayı peşin aldı galiba. parayı geri vermiyo illa bir konser verecek :,)

  3. Ömer dedi ki:

    Her şey iyi güzelde başka ”sanatçı” mı kalmadı. Bu İsmi ”sanatçı” olarak getirmek nedir? Festivalde ki gibi 15 dk şarkı niyetine ”mo..r f.ck” söylenmesine benzetmeyin bari.Yoksa yine elinize yüzünüze bulaştıracaksınız. İnin çarşıya esnafa halka sorun daha iyi kutlama fikri verirler size…

  4. Vay be dedi ki:

    Önümüzdeki sene de Niran Ünsal’ı getirirsiniz bak o da size çevirdi dümeni sonunda. Sonra da kendini sanatçı Alişan’ı getirsiniz artık.

  5. Anonim dedi ki:

    akp ve yılbaşı eğlencesi ..pek yakışmış ,,,
    yakında paskalya bayramınıda kutlarsınız siz

  6. ortodonti dedi ki:

    15 senedir selçuğa bir tane sanatçı geldimi bırakın siyaset yapmayı millet eğlenceye hasret kalmış siz ise boş laflarla kafa ütülüyorsunuz eminim burada yorum yazanlarda ogün konser alanlarında olacak

  7. Anonim dedi ki:

    Ceceli den osmanlıca bir gazel istesek okuyabilir mi . Ceceli osmanlıca biliyor mu ? Eğer bilmiyorsa çok kızarlar…

  8. anonim dedi ki:

    yorumlara bak yaa .s ne kadar saçma bir halkla yasıyorum çok sanatçı göruyorsunuz ya selçuk halkı sanatçı begenmiyorsunuz . çenenizi kpaayında eğlenmeye bakın emiinim bunları yazanlar o gun konser alanında olacak .

    1. Anonim dedi ki:

      Çok görmüş arkadaş begenmedigin yerde zorla durma tutan yok seni orada olacak topluluk belli sen eglenmene bak……..