site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

100 Yıldan Uzun Süren Aile Geleneği Bahçelerde!

100 Yıldan Uzun Süren Aile Geleneği Bahçelerde!
17.01.2022
A+
A-

Portakalbahçem.com üzerinden aklınıza gelebilecek bütün narenciyelere ve daha birçok farklı ürünlere ulaşmanız mümkündür. Tam 100 yıllık bir aile geleneği! Hala sürdürmeye devam edilmektedir. Dedelerinden öğrenmiş olduğu bilgiler ve tecrübeler ışığında ilerlemelerini göstermektedir. Bunlarla birlikte sizlere en iyi meyveleri dalından sofralarınıza getirir. Finike’nin en leziz portakal, mandalina, greyfurt, limon gibi ürünlerine yer vermektedir.

Bunların dışında sizler için her zaman sezonda yer alan meyvelerin satışını gerçekleştirir. Böylece katkı maddesiz ve mevsiminin gereğinde yetişen ürünlerle birlikte daha sağlıklı tüketimler söz konusu olacaktır. Son zamanlarda covid-19 neticesiyle de narenciye türündeki meyveler son derece önemli olmaya başladılar. Özellikle de vitamin bakımından son derece zengin olan bu meyvelerle birlikte tüketim çok daha keyifli bir hal almaya başladı.

Finike’nin En Taze Narenciyeleri Portakal Bahçem’de
Finike’de özel çiftliklerde ve uygun ortamlarda yetiştirilen portakala, lime, kumkuat gibi daha birçok meyve sizlerle buluşmaya devam ediyor. Üstelik satışların her biri dalından tazecik bir şekilde sizlere ulaşır. Soğuk hava depolarında bekletilmeden tüm özüyle birlikte mevsiminde satışlarının gerçekleştirilmesine özen gösterilir.

Hatta satışlar e-ticaret sayfasından ilerler. Portakalbahcem.com üzerinden online olarak satın alma işlemlerinizi basit bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkündür. Aynı zamanda ürünler acaba çürük, kötü seçilir mi diye de düşünmeyin. Portakal Bahçem yetkilileri sizler için en meyveleri seçerek anında gönderim sağlarlar. 250 TL ve üzeri yapmış olduğunuz alışverişlerinizde kargo ücretsiz gönderim sağlanır. Ayrıca siz değerli müşterilerine harika ev yapımı reçellerden de hediye göndermeyi ihmal etmezler.

Ev Yapımı Ürünlerle Katkısız Tüketim
Meyve satışlarının yanı sıra ev yapımı ürünlerle de dikkat çekmeyi başarmıştır. Her biri katkısız olan taze sıkma meyve suyu, ev yapımı reçeller ve nar ekşileriyle birlikte müşterilerinin gönlünü kazanmayı başarmıştır. En iyi seçeneklerle birlikte kaliteli içerikler sunmaya devam eder. Aynı zamanda bu ürünlerin her biri de mevsim meyveleriyle yapılır. Daha öncesinde toplanan ve beklenen meyvelerle yapılmazlar. Sağlınızı sizler için son derece önemseyen Portakal Bahçem en iyi seçeneklerle yardımcı olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.