site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ziraat Odası’ndan Büyükşehir’e teşekkür

Ziraat Odası’ndan Büyükşehir’e teşekkür
23.08.2015
A+
A-

DSC02732

Selçuk Ziraat Odası ve İzmir Ziraat Odası Başkanı İbrahim Erdallı İzmir Büyükşehir Belediyesine gerçekleştirilen arazi yollarını düzenleme ve asfaltlama çalışmaları için teşekkür etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen daha sağlıklı ve daha kaliteli arazi yolları çalışması çiftçiyi memnun etti. Çalışmalarını hızla sürdüren Büyükşehir Belediyesi, arazi yollarındaki düzenleme faaliyetleriyle çiftçilerin yüzünü güldürüyor.

Selçuk Ziraat Odasından yapılan açıklamada; İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından  tekrar ele alınan yeni  arazi yollarının yapımı Selçuk Ziraat Odası Başkanlığının koordinesinde  sürmektedir. Yaklaşık 20 Km Civarinda Barutçu, Zeytinköy Gebekirse Mevkii, Arapçi Burnundan Zeytinköy Asfaltına Uzanan ve ayrıca Çorak Mevkiinde  arazi yolları yapım çalışmaları devam etmektedir denildi.

Erdallı,  Ziraatla uğraşan üreticilerimizin yıllardır bağ, bahçe ve tarlalarına ulaşmakta büyük zorluklar yaşadığı, araçlarıyla girmelerinin imkansız olduğu arazi yollarını yeni yollar açarak binek otoların dahi rahatlıkla girebileceği hale getiren, yolların asfaltlanması ile tarım arazilerinin ve ürünlerin zarar görmekten kurtulduğunu belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Erdallı ayrıca Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerinin devam ettiğini ilçede yol yapım çalışmalarının devam edeceğini ve tüm arazi yollarının bitirileceğini de sözlerine ekledi.

Bu çalışmalarla vatandaşların zor arazi koşullarıyla mücadele etmelerine son verildiğini söyleyen Oda Başkanı Erdallı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve emeği geçen herkese  çiftçiler adına  teşekkür etti.

DSC02713

DSC02735

YORUMLAR
  1. belevili dedi ki:

    Ziraat odasi bi zahmet belevi cibe yolunuda yaptirsin yillardir berbat yol

  2. Anonim dedi ki:

    İyi çokgüzelde birde dedorya ve söğütçümevkiğine elatılsa da asfaltlansa aa gerçi o semteki çiftçi gariban belki o yüzden unutuluyoz

  3. Sn. Erdallı'ya dedi ki:

    senin bahçeler o yönde yani he Erdallı paşa 🙂 ya da senin köy mü orası