site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zilhice İlki Turan İlçe Sağlık Müdürü Oldu

Zilhice İlki Turan İlçe Sağlık Müdürü Oldu
01.07.2014
A+
A-

zilhice-ilki-turan

Selçuk İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine Doktor Zilhice İlki Turan getirildi. İlçemizin nüfusunun 50 binin altından olmasından dolayı Doktor Zilhice Turan, Selçuk İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi zorunlu hekimliği görevini birlikte yürütecek.

Selçuklu olan Doktor Zilhice İlki Turan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1990 yılında mezun oldu. Yirmi yıl Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra, iki yıl Selçuk Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Bir yıldır da Selçuk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    sanki birazcık siyasi bir atama gibi gözüküyor uzaktan bu olay yoksa ben mi yanlış algılıyorum uzaklardan

  2. VATANDAŞ dedi ki:

    öyle veya böyle selçuklu birinin böyle bi göreve gelmesinden çok memnun oldum başarılar diliyorum

  3. Sabri SORUCU dedi ki:

    Zilhice hanım tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

  4. Anonim dedi ki:

    Başka memleketlerde dışarıdan yöneticiyi pek bulamazsınız.Çünkü insanlar doğdukları yerlere borçlu hissederler kendilerini ve daha çok özen gösterirler işlerine.Onları müfettişler değil kendi halkı sorgular.O yüzden olumlu bir gelişme olarak görmek gerekir.Darısı diğerlerine..

    1. KUBALI dedi ki:

      Doğduğu ilçeye hizmet etme fırsatı yakalayan Zilhice hanıma yeni görevinde başarılar diliyorum.
      İlçesine hizmet etmesi için ona güvenip yardımcı olanları tebrik ediyorum.
      Bildiğim kadarı ile ilçemizde doğup büyüyen ilçesine hizmet etme şansı yakalayan yönetici sayısı pek fazla değil sizin dede dediğiniz gibi bu ilçede yetişenler ilçesine hizmette daha daha bir özenli davranırlar.ilçe halkıyla daha sıcak ve yakın iletişim kurarlar. Buda sorunların teşhisi ve çözümü konusunda yöneticiye mutlaka bir avantaj sağlar. Zilhice hanımın da bu avantajı iyi kullanacağını
      bazı yöneticilerin yaptığı gibi yönetici olduktan sonra halktan uzaklaşmayacağını halkıyla daha yakın olacağını onların sorunlarına çözüm üreterek ona güvenenleri mahcup etmeyeceğini biliyorum.
      Zilhice hanım inşallah kendi ilçesine güzel hizmetler yaparak kendi ilçesine hizmet etmek isteyen
      yönetici adaylarına örnek olur ve ilçesine hizmet eden yönetici sayısı çoğalır diye düşünüyorum

  5. apasel dedi ki:

    Zilhicce hanım başarılar dilerim. Ama bizim memleketimizde kendi insanımıza sahip çıkmazlar kuyusunu kazarlar.

  6. Anonim dedi ki:

    Okullara acilen el atılması lazım.Selçuk bir zamanlar Türkiye derecelerine girerdi.Şimdi başarılı öğrencilerini civardaki sıradan ilçelere gönderiyor.

  7. Of Allah'ım.. dedi ki:

    Yazıyı okumadan ve anlamadan yorum yapıyorsunuz.İlçe Milli Eğitim Müdürü Değil İlçe Sağlık Müdürü olmuş.

  8. Akad Arpad Padak dedi ki:

    Zilhice teyzeme görevinde başarılar dilerim::)))

  9. Eceeee. dedi ki:

    Zilhice ablama görevinde başarılar dilerim ellerinde büyüdüm nasıl olsa :)) başarılarım devamını dilerim zilhice ablacımmm

  10. efesli dedi ki:

    doktor yok hastanede uzman bunları takip edin