site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Zabıta Ekipleri Dilencilere Göz Açtırmıyor

Zabıta Ekipleri Dilencilere Göz Açtırmıyor
13.08.2014
A+
A-

dilenci

Selçuk Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe sınırları içerisinde dilencilik yapanlara göz açtırmıyor.

Pazar yerinde görev yapmakta olan Zabıta Ekipleri öğlen saatlerinde pazar yerinde dilenmekte olan bir dilenci fark etti. Dilencinin yanına giderek nereden geldiği neden dilendiği hakkında bilgiler almak isteyen Zabıta Memurları dilenci sorulara yanıt vermeyince hakkında işlem başlatmak için Pazar yerinde bulunan Zabıta Amirliğine getirildi. Dilencinin dilendiği paraları meydana çıkarmasını isteyen ekipler dilencinin üzerinden çıkan para karşısında şaşkına döndüler. Torbalı Çaybaşı’ndan Selçuk’a dilenmek için gelen Hüseyin U. adlı dilencinin üzerinden tam 4.498 TL para çıktı. Bu yüksek meblağ üzerine harekete geçen Zabıta Ekipleri durumu Selçuk Belediyesine bildirdiler. Zabıta tarafından paralara el koyuldu. Dilenci ise yapılan işlemlerden sonra serbest bırakıldı.

YORUMLAR
  1. beşiktaşlı hüseyin perk dedi ki:

    El koyulan paralar hakkında sorum olacak paralar nerde çalıntı değilse neden el koydunuz

  2. anonim dedi ki:

    Ne güzel dışarıdan gelen sahte dilencilere göz açtırmıyorsunuz da, St.John Kilisesi önünde her gün turistlerin önünde dilenen,engelli arabası olmasına rağmen,yerde oturarak dilenmeyi tercih eden malum şahsa neden izin veriyorsunuz?

  3. Anonim dedi ki:

    ben cevap vereyim ikinizede…nekadar mebla buyuk.olursa olsun tutanakla el.konulan.paralar belediye tarafindan makbuz kesilerek gelirler servisine teslim edilip belediyenin.bunyesine gecer ve bu parada sizlerin hani durmadan sikayet ettiginiz yollar kaldirimlar parklar vb. giderler.icin.kullanilir hirsizlik.parasi olup olmadigini kimse bilemez.sadece dilenirken tespittir bizim icin onemli olan. gelelim kilise onune nezaman ihbar ettinizde zabita.gelmedi ? nezaman zabitadan bisey istedinizde gereken birimlere haber vermesi ? ev tlfnundan 153 ceptende 892 43 15 . ara yap sikayetini utanmak.veya utanmamak kara calanalara kalmis bisey. saygilar ZABlTA.

    1. Anonim dedi ki:

      Belediye birimlerinin işleyişi hakkında yapılan eleştirilere basın yayın yoluyla çalışan personelin cevap vermesi hem yasal değildir hemde etik değildir. Bu tip açıklamalar Belediye Hukuk Servisi ya da yetkilendirilmiş bir üst düzey yetkili tarafından yapılmalıdır. Aksi olunca ortaya böyle basit ve karışık bir mesaj çıkıyor.

      1. Anonim dedi ki:

        belediye çalışanı olmanın dışında aynı zamanda bu kentte yaşayan vatandaş olarak da yazabilirler. kaldı ki bunu yapmak hem cesaret, hem açıkyüreklilik gerektirir. vefa dönemindeki baskı yüzünden kimse birşey söylemiyordu. kaldı ki o dönemde de öyle basındı hukuk servisiydi filan cevap verebilecek kadar ne bilgiye ne de cesarete sahiptiler. şimdi gelinen yer gerçekten umut verici. enazından baskı altında kaçamak, isimsiz ve karalama maksadıyla yorumlar yapılmıyor. herkes işini yapıyor ve duyarlılığı ölçüsünde hayata dair yorumlar yapıyor. artık biraz daha olumlu olmayı deneyin. inanın hiçbirşey kaybetmeyeceksiniz. sevgiler…

    2. anonim dedi ki:

      Bakın ben bizzat 2 defa zabıta müdürlüğüne gelerek orada dilenen şahsı bizzat şikayet ettim. Her defasında o anlık ilgileneceğiz deniyor ve belki o anlık o şahıs oradan alınıyor ama herhangi bir yaptırım uygulanmadığı için o şahıs ertesi gün yine kale önüne gidiyor ve yine o turistlerin önüne duygu sömürüsü yaparak el açıyor. Tekerlekli sandalyesi ve dışarıda dümbelekle dolaşan bu şahsın orada sürekli bulunması ülke turizmine ve imajına yeterince zarar vermiyor mu sizce?
      Ha bu arada amacım,bağcıyı dövmek değil. Medeni bir eleştiri yapıyorum. Tıpkı sizin zabıta müdürlüğünüze 2 defa gelerek bu durumu bildirdiğim gibi. Yoksa Zabıta işini yapmıyor,bir işe yaramıyor demiyorum.
      Ha eğer ilgileniyorsanız, ikinci bir eleştirim olacak. LÜTFEN AMA LÜTFEN ŞU ÇARŞI İÇİNDEN GEÇEN MOTORSİKLETLERİ YASAKLAYIN. Polise şikayet ediyorum,biz çarşı içine karışmıyoruz,oraya zabıta bakıyor diyorlar. Lütfen halkın yürümeye çalıştığı o alanlarda son hızla geçerek,milleti egzoza boğan o şahıslara gerekli cezaları kesin artık. Çok mu şey istiyorum?

  4. DD dedi ki:

    bi kerede şu chpe zıhnıyetını bı kenara bırak be huseyın, sankı senın hasta chplı oldugunu kımse bılmıyo , sızın zamanınızda yakalanan paralarda aynı sekılde oluyodu dostum aynı yere gıttı yıne paralar zabıtalarımızı zan altında bırakmaya calısma, paraların nereye gıttıgını bır usttekı yorumda arkadasım solemıs bıda bıda solememe gerek bırakmamıs, senın benım paralarımızı adamlar toparlayı gıdıyo ıste sonra ıkıtane cırcır böcegı cıkıp burda vırıldıyooo , adamlar işini yapıo eskı chp zıhnıyetınde kı gıbı oturdu gu yerden emeklı etmıyo mılletı herkese esıt artık sıze bıraz farklı gelebılır sızde hep chplıysen gel baska partıdensen defol olayı oldugu ııcın bıraz yadırgıycaksınız,alısana kadar böyle..

    1. beşiktaşlı hüseyin perk dedi ki:

      Ben anadolu evladıyım ve koyu MHP liyim sen benim chpli olduğumu nerden çıkarıyorsun kardeşim benim kastettiğim chpyi akpyi kayırmak değil senin ismin cismin yokmu DD

  5. beşiktaşlı hüseyin perk dedi ki:

    Okadar akp kafalı olmuşsunki herkesi chpli ilan ediyorsun DD

  6. ne gerek dedi ki:

    Bende ADD parkta eşimle ne zaman otursam,kadın bir dilenci ve yanında 2-3 tane çocuk.Bu kadın Selçuk’ ta yaşıyor.Ve hergün herkesten dileniyor,ısrar ediyor.Bişey söylesen tersliyor.Kaç defa aradım zabıtayı.Her defasında da ”- He tamam biz onu biliyoruz,birazdan geliyoruz.” Ya kardeşim o birazdan hiç gelmedi.Kadın dilene dilene gidiyor. Nerde zabıta?Ne zaman görsek motor üstünde keyif,gezmece.Bu parkın sorumlusu yok mu?Onlarda 1 şey demiyor.

  7. Anonim dedi ki:

    Zabita kadini caninimi alacak gelmedigini nerden biliyorsun zabitayi takip ediyorsun nedir bu zsbitadan istediginiz cekemediginiz bu memurlardan onlarin siyasetle isi yoktur baskan gider zabita gitmez bunu unutmayin