site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yeni Yol Eziyet Yolu Oldu

Yeni Yol Eziyet Yolu Oldu
14.02.2015
A+
A-

yeni-sirince-yolu (3)

Selçuk’un Şirince mahallesine giden yeni yol kullanılmaz halde geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları yarım bırakılıp bir de üzerine toprak kayması eklenince bir çok vatandaş Şirince’ye gidebilmek için yön değiştirmek zorunda kaldı.

15-20 gündür yol yapım çalışmalarını durduran İzmir Büyükşehir Belediyesi, iş makinelerini yol güzergahında bırakarak vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bir de toprak kaymasının meydana geldiği bölge de, yol tamamen trafiğe kapandı.

Yolun çevrelerinde tarla ve bahçe sahibi olan vatandaşlar, ulaşım yapmakta zorlandılar. Şirince’ye gidebilmek için yeni yolu tercih eden araç şoförleri ise gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Yol boyunca ilerleyen ve gördüğü manzara karşısında hayrete düşerek geri dönmek zorunda kalan, Hüseyin Gözüpek, “Her gün yeni yoldan düzenli olarak gittiğim bahçeme, yolun kapalı olmasından dolayı geri dönerek eski yoldan gitmek zorunda kaldım. 3 km gitmem gereken yolu 18 km giderek Şirince’nin girişinden bahçeme ulaşabildim. Selçuk halkına ve şehir dışından gelen misafirlerimize bu yol yakışmıyor. Umarım en kısa zamanda yol yapım çalışmaları çözüme kavuşur” dedi.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

yeni-sirince-yolu (1)

yeni-sirince-yolu (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    neyi düzgün yaptılar ki bu düzgün olsun memlekette

  2. Anonim dedi ki:

    tebrıkler selçuk haber..haberi yaptınız iki gün sonra çalışmaya başladılar..takibi bırakmayın