site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vatandaşlar İlaçlama Çalışmalarını Değerlendirdi

Vatandaşlar İlaçlama Çalışmalarını Değerlendirdi
27.07.2013
A+
A-

isimiz-selcukSelçuk’ta yollardaki çalışmalar sürerken, merkez ve köylerdeki sorunların çözümünde de ilk sonuçlar alındı.

Hizmetlerini vatandaşın istekleri doğrultusunda yönlendiren Selçuk Belediyesi, merkez ve köylerdeki sorunların çözümü için başlattığı çalışmalardan sonuç almaya başladı. İlaçlama çalışmalarında gelinen son noktayı vatandaşlar değerlendirdi.

Hizmetlerini halkın taleplerine göre şekillendirmek amacıyla kamuoyu araştırması yapan ve sonra kolları sıvayan Selçuk Belediyesi, başlattığı çalışmalardan ilk sonuçları almaya başladı.
Özellikle köylerde yaşanan sinek sorunu konusunda periyodik olarak denetimlerini sürdüren belediye ekipleri, vatandaşların görüşlerini almayı da ihmal etmiyor.
Sonuç alınmaya başlanan sorunlar için yeni çalışma takvimi oluşturan belediye ekipleri, hizmetlerin devamlılığı için de yeni projeler geliştirmeyi sürdürüyor.Vatandaşlar da kısa sürede alınan olumlu sonuçlardan memnun olduklarını belirttiiler.

ilaclama44

Sivrisinek ile mücadele konusunda Belevi’ni ziyarete eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin’e beldedeki çöp konteynerlerinin yıkanması konusunda istek geldi. Bunun üzerine Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, harekete geçerek özel temizlik malzemesi ile konteynerleri yıkayarak dezenfekte etti. Dezenfekte edilen çöp konteynerlerinde uzun bir süre bakteri, larva üremesi olmayacağını, sinek ve böceklerinde konteynerlere  yaklaşamayacağını dile getiren yetkililer, “Diğer köylerimize de çöp bidonları yerleştirerek çevre temizliği konusunda örnek olabilecek aşama kaydediyoruz” diye konuştular.

belevi-konteyner1

Başta Belevi olmak üzere Zeytinköy ve diğer köylerdeki çalışmalar konusunda görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar da 20 gündür haşere ilaçlamasını artıran belediye ekiplerinin hizmetinden memnun olduklarını söylediler.Vatandaşlar, genel olarak sorunlarında gözle görülür oranda azalma olduğunu dile getirerek çalışmalarından dolayı Selçuk Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

ROPORTAJLAR:

Durmuş Koyuncu
73 yılından beri Belevi’nde yaşıyorum. Sivrisinekle ilgili 15 yıldır çok büyük sorunlar yaşıyorduk.Selçuk Belediyesi bu duruma el koydu ve beldemizi ilaçlamaya başladı.Başkan Ülgür’e ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ederiz.Yuksel-turhan

Abide Kocaman 
Doğduğumdan beri Belevi’nde yaşamaktayım.Uzun yıllar sineklerden şikayetçiydik.Belevi’nde Selçuk Belediyesi ilaçlamaya başladı. Sinekler azaldı. Akşamları neredeyse dışarı bile çıkamıyorduk.İlaçlamadan sonra memnunuz.

Yüksel Turhan
43 yıldır Belevi’nde yaşıyorum. Önceleri karasinek ve sivrisinek çok fazla vardı.Selçuk Belediyesi ilaçlamaya başladığından beri sinek ve haşerede azalma oldu.Kısa zamanda bu durumu en aza indireceklerini düşünüyorum.

Ayşe Kıztürkmen
Burada hayvancılık yapılıyor.Bu yüzden karasinek ve geceleri de sivrisinek çok fazla oluyordu.Selçuk’tan geliyorlar sivrisinek ile ilgili ilaçlama yapıyorlar.İlaçlama başladığından beri azalma oldu. Çok memnunuz.

İsmail Subaşı
52 yıldır Zeytinköy’de yaşıyorum. Sivrisinek ve kanalizasyon sorunu vardı.Balkonda bile sinekten oturamıyorduk. Bu zamana kadar ihmalkarlıklar yaşadı köyümüz. İlaçlamaya başladıktan sonra azalma oldu.Devam ederse kurtuluruz.

Abide-kocaman-horz-vert

YORUMLAR
  1. selçuklu dedi ki:

    vefa abi yine aday olacak herhalde.gerçi partiye kayyum atandı ama genel merkezide ayarlayabilirse olcak herhalde belediye çalışmalarını paylaşmaya başladı yine.gezi parkını yaptı ama depoyu unuttu.inşaat yasagı yok oraya depo için.vefa abi 15 yıldır sana oy verdim ama çevren malesef selçuk için degil kendileri için çalışıyorlar.buda seni selçugun gözündeki yerini azaltıyor.bir sürü sözleşmeli aldın ama o gezi parkına hiç gelmediler depo varmı yokmu diye ne zaman sen geldin fırça attın orada sonra 2 günde bir geldiler.onların içinde selçuk sevdası yok kadro maaş sevdası var.onların yüzünden insanlar ben dahil sana kızgın ve kırgınız .

  2. bilal güzelgün dedi ki:

    çevresi kendileri için çalışıyorda vefa selçuk içinmi çalışıyor köy yaptı selçuğu adam reklamdan başka ne yapmış bi söyleyin selçuk gene aynı selçuk