site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vatan Partisi Selçuk’ta yürüyüş düzenliyor

Vatan Partisi Selçuk’ta yürüyüş düzenliyor
25.08.2015
A+
A-

turk-bayragi1
Bayrağını Al Gel Şehidine, Vatanına Sahip Çık…

Vatan Partisi Selçuk İlçe Yönetimi, Perşembe günü saat 19.00’da İstasyon Meydanı’nda bir basın açıklaması yapacak. Son günlerde yaşanan terör olayları karşısında yurttaşları duyarlı olmaya çağıran Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Taylak; “Parti, dernek ve kuruluş farkı gözetmeksizin tüm yurttaşlarımızı Bayrağını Al Gel Şehidine, Vatanına Sahip Çık etkinliğimize davet ediyorum. Milli birliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yapmamız gerekenleri yerine getirmek boynumuzun borcudur. Bu vatan bize Atalarımızdan, şehitlerimizden emanettir. Emanetini koru, sahiplen ve gelecek kuşaklara onurunla devret” şeklinde konuştu.

Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak
İletişim: 0541 317 61 67

YORUMLAR
  1. Dalyork dedi ki:

    Bayrağı bırakın insanı tutun sokağa çıkarın, bu çatışmalara bir son verin diye çıkın. Vatan millet sakaryadan bıktık artık. Şu vatan, bu devlet için değmez denilen bir döneme girdik. Bıktı artık halk bu gösteriden. Etkili bir çözüm için yürünmediği, uğraşılmadığı sürece sen bayrağı alıp slogan atıp dolanıp gelmişsin, neye yarar!

  2. Anonim dedi ki:

    komik cok komik.. ocalan serefsizinin kankisi sizin genel baskaniniz degilmi yoksa benim gordugum perincek ocalan kandil hatirasi montajmi

  3. kemal dedi ki:

    dünün apocuları, apo severleri, kandilcileri bugün neler yapar
    sökün o maskelerinizi hiç inandırıcı değilsiniz

  4. Azıcık akıl dedi ki:

    Çok apocular o nedenle kimse gık çıkarmazken askere polise sahip çıkıyorlar. Ya cahil ya kötü amaçlısın. Bu palavraları kimse yemiyor. Onlarca paşa apocu diyemi Vatan Partisine katıldılar. Gir güneydoğuda ben Vatan Partiliyim de bakalım o zaman kim kimle kanka anlarsın.