site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Umut Meler Selçuk’un Gururu Oldu

Umut Meler Selçuk’un Gururu Oldu
22.07.2013
A+
A-

halil-umut-meler (3)

Selçuklu genç hakem Halil Umut Meler İzmir Atatürk Standında oynanan Galatasaray Malaga maçında göstermiş olduğu performans ile ilçenin gururu oldu.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında OPEL’in katkılarıyla Malaga CF ile yaptığı dostluk maçından 3 – 3 berabere ayrıldı. Maçı Selçuklu hakem Umut Meler yönetti. Genç hakem Umut Meler’in bir de kırmızı kart gösterdiği maçta hakem olarak çok güzel izlenimler bıraktı ve süper lige göz kırptı.

Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmada sarı-kırmızılı ekibin gollerini 12’nci dakikada Sneijder, 45 + 1’de dakikada Drogba ve 90’ıncı dakikada Kazım attı. Beşiktaş’ın eski teknik patronu Bernd Schuster’in çalıştırdığı İspanyol temsilcisi Malaga’nın gollerini ise 45’inci dakikada Santa Cruz, 57’nci dakikada Anderson ve 74. dakikada penaltıdan Duda kaydetti. Dany penaltı pozisyonunda kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bizlerde Selçuk Haber sitesi olarak Selçuklu genç kardeşimiz Halil Umut Meler’e bundan sonra ki karşılaşmalarda başarılar diliyoruz. Onun kazanacağı her başarı ile bizlerde Selçuklular olarak gurur duyacağız.

halil-umut-meler (2)

halil-umut-meler (1)

YORUMLAR
  1. 9 Eylul Ali dedi ki:

    Tebrikler, hakemlik hayatında başarılar dilerim…

  2. Özgür Aydoğan dedi ki:

    Başarılarının devamını diliyorum kardeşim. Meslek hayatın başarılarla dolu olacak inanıyorum.

  3. Serkan savaser (pele) dedi ki:

    Selcugumuzun gururu tesekurler sana yolun acik olsun

  4. APASASLI 35920 dedi ki:

    umut dolu genç çocuğumuzu tüm selçuğumuzun spor kamu oyu desteklemesi gerekir abi… başarılarının devamını diliyoruz en kısa zamanda süper lig te de görmek istiyoruz…

  5. Okyay Meler dedi ki:

    Umut kardeşimi gönülden kutluyorum.Sonuna kadar hakkettiği yere gelmeye başladı, önünde uzun ve başarılı bir kariyer olacak,buna yürekten inanıyorum.

  6. ufuk kayın dedi ki:

    takım arkadaşımın başarılarının devamını diliyorum.çok karizmatik olmuş ve hakemlik çok yakışmış kardeşime