site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta “Ulusal Egemenlik Şenliği” Başladı

Selçuk’ta “Ulusal Egemenlik Şenliği” Başladı
12.04.2013
A+
A-

selcuk-ulusal-egemenlik-senlikleri (1)

Selçuk Belediye Spor Kulübü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği spor müsabakalarının açılışı futbol karşılaşmaları ile başladı.

7-14 Yaş gurubundan kız ve erkeklerden oluşan futbol takımlarının kıran kıran mücadelesine sahne olan müsabakaların açılışını yapan Selçuk Belediye Spor Kulübü Derneği Başkanı Ümran Songun  “Ulusal Egemenlik Şenliği spor etkinliklerini sizlerin bayramını kutlamak için düzenledik. Bu gün şenliğimizi futbol karşılaşması ile açıyoruz. Dilerim hepiniz bu etkinlikten keyif alırsınız. Satranç, voleybol, basketbol ve tenis karşılaşmaları ile devam edecek ve sonunda dereceye giren sporculara sürpriz hediyeler vereceğimiz müsabakalarımıza tüm Selçukluları davet ediyoruz” dedi.

Konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün spora ve sporcuya verdiği öneme de vurgu yapan ve genç Türkiye Cumhuriyeti’nin bile 1924 yılında 22 sporcu ile Paris Olimpiyatlarına katıldığını hatırlatan Songun “ Şimdi Cumhuriyetimizin 90. Yılındayız ve Olimpiyatlara gidecek bir tane sporcumuz yok. Bunun sebepleri ve sonuçları üzerine düşünmeliyiz” diye konuştu.

Kendisi ve kulüp yönetimindeki arkadaşlarıadına tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şimdiden kutladığını ifade eden Songun “Bu yarışmalarda önemli olan kazanmak değil katılmaktır, birinci gelmek değil sonuna kadar mücadele etmektir. Bu cesareti gösterdiğiniz için her birinize teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Ayrıca sizlere emek veren tüm çalıştırıcılarımıza, kulübümüzde özveri ile çalışan arkadaşlarıma, bu etkinliği düzenlememizde kulübümüze destek olan Belediye Başkanımız Hüseyin Vefa Ülgür’e ve tüm Selçuk Belediyesi Çalışanlarına Teşekkür ediyorum. Şunu bilin ki bu gün burada sizler olmasaydınız bizler de olmayacaktık” diye konuştu.

selcuk-ulusal-egemenlik-senlikleri (2)

selcuk-ulusal-egemenlik-senlikleri (3)

selcuk-ulusal-egemenlik-senlikleri (5)

umran-songun

YORUMLAR
  1. Selçuklu Duyarlı Vatandaş dedi ki:

    Belediye sporu bu güzel etkinliklerinden ötürü kutluyorum ama hocalarından birinin çalışan bir arkadaşa kafa atıp kaşını patlatmasını ve adamanı son dikişli halini gördükten sonra nasıl çocuklarımızı emanet ederiz diyede düşünüyorum neden gereken yapılmıyor?

  2. ayıp dedi ki:

    Belediye spor yönetiminin çalışanlarına kask dağıtmasını tavsiye ederiz her an bir kafa gelebilir.. Yada gerekli cezayı vermesi gerekir. olayın üstü kapatılmaya çalışılıyor…

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    tebrik ediyoruz… ama yazildigi gibi kafa lar ne demek oluyor orda oyle?? hiç bizimkilere yakismamistir…

  4. Anonim dedi ki:

    maalesef bu olay gerçekleşmiştir. hemde sporcu çocukların önünde. bir hocanın bun yapması ne kadar doğru tartışılır. belediye spor gibi bir klüpte görev alan kişi ve kişiler olay anında kendini tekrar kntrol etmeli ve buna göre hareket tmel diye düşünüyorm.burada belediye ve belediye spor yönetimine büyük görev düşüyor yarın orada spor yapan çocuklara da benzer durum olursa bunun altından kalkamazlar.

  5. Anonim dedi ki:

    kimse ceza vermez merak etmeyin yapılan yanına kar kalır.