site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Travel Turkey İzmir 11. kez kapılarını açtı

Travel Turkey İzmir 11. kez kapılarını açtı
07.12.2017
A+
A-

Travel Turkey İzmir – 11. Turizm Fuar ve Kongresi kapılarını açtı. Fuarın bu yıl 34 ülke ve bin 200’den fazla firmanın katılımıyla rekor düzeye ulaşması bekleniyor. Fuar kapsamında düzenlenecek olan Erken Rezervasyon Kampanyası ve Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi için de özel bir hazırlık yapıldı.

7 – 10 Aralık tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuar kapılarını açtı. Fuarın bu yılki partner ili Nevşehir ve partner ülkesi Ukrayna oldu. 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, erken rezervasyon indirim fırsatları, yurtiçi ve yurtdışı tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunlarının bu yılda buluşma noktası oluyor.

ÇİN VE TAYLAND

10 Aralık 2017 Pazar günü sona erecek olan fuarda, Türkiye’nin yanı sıra Çin, Tayland, ABD, Afganistan, Arjantin, Avustralya, Bahreyn, Belarus, Bulgaristan, Cezayir, Etiyopya, Filistin, Güney Afrika, Güney Kore, Gürcistan, Hindistan, Irak, İngiltere, İspanya, İsrail, Kuzey Kıbrıs, Makedonya, Namibya, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Rusya, Sırbistan, Sri Lanka, Sudan, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan gibi ülkelerden gelen çeşitli turizm firma ve kuruluşlar da katılımcı olarak tanıtım yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.