site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalılı milletvekili adayı tüm İzmir’i turluyor

Torbalılı milletvekili adayı tüm İzmir’i turluyor
18.04.2015
A+
A-

hdalgic

İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç İzmir’in ilçelerini karış karış geziyor.

MHP İzmir 1. Bölge genç ve dinamik Milletvekili Adayı Halit Dalgıç çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Her gittiği ilçede esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Halit Dalgıç genç bir Milletvekili olmasının kendisi için bir avantaj olduğunu dile getirdi. Genç olması nedeniyle çok büyük ilgi ile karşılandığını söyleyen Halit DALGIÇ; “Siyaset ile genç yaşlardan beri iç içeyim. Her zaman Milliyetçi Hareket Partisi neferi olarak hizmet ettim. Bir genç nefer olarak Ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü ortamda duyarsız kalamazdım. Bu yüzden memleketimin bekası için hizmet etmek adına Aday oldum. MHP iktidarında Güçlü Devlet, Zengin Millet hedefi doğrultusunda politika izlenecek, derdimiz memleketimiz, tasamız milletimiz olacaktır. Milletimizin umudu ve Vatanımızın bekası Milliyetçi Hareket Partisidir.

BİZE göre Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yoktur. Milli ve güçlü bir iktidar ile cesur ve milliyetçi bir siyasi irade tüm zorlukları aşacaktır. AKP istilasının bitmesi ve dönemin kapanması için takdir ve tensip büyük Türk Milletinindir. Biz mazeret üretmeyeceğiz, üreten ekonomi, çözüm üreten ekonomi, yenilik peşinde koşan ekonomi, bilgi ve teknoloji temelli ekonomi ve nihayetinde yaralara merhem olan ekonomi yönetimini tesis ve temin edeceğiz. İşsiz sayımız 5,5 milyonu aşmıştır.4 gencimizden 1’i işsizdir. İşsizliğin Nedeni: AKP’nin üretimi caydırıp borçlandırmayı özendiren, yatırımdan kaçıp sıcak paraya çivilenen ekonomi politikalarıdır. MHP İktidarında 1,2 milyon insanımızın aldığı yaşlılık ve engelli aylığı iyileştirilecektir. Muhtaç asker ailelerine yardım programında kapsamında 96 bin aileye yardım edilecektir. Gelir seviyesi brüt asgari ücretin üçte birinden az olan 9 milyon insanımız var. Adil bölüşüm, ahlaki paylaşım her insanımızı kapsayacaktır. Arttığı söylenen milli gelir, 10 bin doları geçtiği söylenen kişi başına düşen gelir hak sahiplerini mutlaka bulacaktır. Bize kaynağı nereden bulacaksın diyenlere de; rüşvet ve yolsuzluk damarını keserek, hırsızın elinden devlet hazinesini alarak 77 milyona ekonomik kalkınma ve zenginleşmeyi sağlayacağız ” dedi.

halitdalgicc (1)

halitdalgicc (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.