site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalı Belediyesi yoksulların yüreğini ısıttı!

Torbalı Belediyesi yoksulların yüreğini ısıttı!
22.01.2016
A+
A-

Torbalı Belediyesi kış mevsiminin kendisini hissettirdiği son iki ayda ilçedeki yoksul vatandaşlara toplamda 600 ton kömür yardımında bulundu. Belediye, Suriyeli mültecileri de unutmadı.

Torbalı Belediyesi ,havaların soğuduğu şu günlerde maddi durumu yakıt giderlerini karşılamaya el vermeyen 3000 aileye kömür yardımı yaptı. Son 2 ayda Torbalı’nın her mahallesinden tespit edilen 3000 aileye toplamda 600 ton kömür yardımı yapıldı. Torbalı Belediyesi,Suriyeli mültecileri de unutmadı. Torbalı Belediyesi Kaymakamlık ile ortak olarak gerçekleştirdiği yakacak yardımıyla ilçede yaşayan mültecilere 100 ton kömür yardımı yaptı.

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN DİYE
Son günlerde kendisini hissettiren kara kışla birlikte tüm ülkede olduğu gibi Torbalı’da da hava sıcaklıkları epey düştü. Torbalı’da özellikle geceleri hava sıcaklığı sıfırın altına kadar iniyor. İlçede maddi durumu zayıf ailelerin imdadına Torbalı Belediyesi yetişti. Mahalle muhtarlarıyla irtibata geçen Belediye yetkilileri maddi açıdan yoksul aileleri tek tek tespit ederek bu ailelere kömür yardımında bulundu. Belediyenin bu çalışmaları ekseninde Torbalı’da son iki ayda tam 3000 aileye kömür yardımı yapıldı. Kömürü kamyon ve traktörlerle ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar götüren Belediye ekipleri onların hayır duasını aldı. Kış şartlarında hayatları daha da zorlaşan mülteciler de kömür yardımından nasiplerini aldı. Kaymakamlık ile iş birliği yapan Torbalı Belediyesi ilçe sınırlarındaki mültecilere toplamda 100 ton kömür yardımında bulundu. Yapılan yardımlar hususunda çok titiz davrandıklarını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “ Yoksul ailelerin sırtındaki yükü az da olsa hafiflettiğimiz için mutluyuz. Çocukların üşümesine seyirci kalamazdık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.