site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ticaret Odası Meclis Toplantısında Belediye Başkanı’nı Konuk Etti

Ticaret Odası Meclis Toplantısında Belediye Başkanı’nı Konuk Etti
09.09.2016
A+
A-

Ticaret Odası Meclis toplantısının bu ayki konuğu Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı oldu. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Bakıcı gündeminde yer alan Selçuk’a ilişkin konularda yaptıkları çalışmaları anlattı.

Belediyespor Klübünden, son aşamaya gelen 5 binlik nazım imar planına, Efes Meslek Yüksekokuluna öğrenci kabulünden, Kanal Projesine kadar, teleferik, izban, doğalgaz gibi konulardan hastane projesine kadar Belediye’nin çalışmaları ve planlamalar hakkında bilgi veren Başkan Bakıcı, meclis üyelerinin ve Selçuk’un ticari sorunlarına ilişkin iş adamları tarafından Oda gündeminde yer alan soruları yanıtladı.

Oda Meclis Başkanı Yusuf Dereli Meclis toplantısında Belediye Başkanını ağırlamaktan memnun olduklarını ve Selçuk’un ticari hayatını ilgilendiren meselelerde görüşlerinin alınmasının önemine değinerek Selçuk’un bugün ve önümüzdeki yıllarına ilişkin belediyenin yaptığı çalışmaları paylaşan Zeynel Bakıcı’ya teşekkür etti.

Oda Başkanı Koray Yolcu, meclis toplantısına katılan Belediye Başkanına teşekkür ederek, Belediye ve Oda arasında ilişkilerin güçlenmesine dikkat çekti. Meclis toplantılarında ve komisyonlarda izleyici olarak Oda ve STK’lara koltuk ayrılması gerektiğini öneren Yolcu ayrıca yüksekokul bölgesinde okul ve sitelerin telefon ve internet hatlarının olmadığını söyleyerek Sengel Grup’un bölgeye ciddi bir turizm yatırımı yaptığını fakat bu altyapı sorunları nedeniyle çok büyük sıkıntı yaşadığını belirtti. Bu devirde yatırımlar yapan kişi ve firmalara kamu kurumlarının ve yerel yönetimlerinin daha fazla destek olması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.